Local

El Barça oficialitza la seva primera penya al Nepal

La Junta Directiva va aprovar ahir l’oficialització de la Penya Barça de Everest ubicada a Katmandú

La Junta Directiva del FC Barcelona ha atorgat l’oficialitat a una nova penya barcelonista, la Penya Barça de Everest, la primera penya oficial situada al Nepal.

Tot  i que és ara quan aquesta penya ha obtingut el seu segell d’oficialitat, els aficionats culers del Nepal porten molts anys donant suport als equips del Barça i fent moltes activitats al seu territori.

De fet, la Penya Barça de Everest porta activa des del 2014, ara fa 10 anys, i s’ha caracteritzat, sobretot, per les accions solidàries que està duent a terme des de la seva fundació. Ha promogut moltes activitats a favor d’alguns orfenats de la zona, des d’organitzar jocs per als infants, fins a fer campus dentals per a tenir cura de la higiene dental dels més petits. A més, també ha organitzat recollides de roba per a la població que més ho necessita i, al 2015, es va bolcar en ajudar a les víctimes del terratrèmol que va assolar el país, entre d’altres.

A més de les accions de caire solidari, la Penya Barça de Everest també organitza tornejos de futbol sala i diverses trobades anuals entre els seus membres per tal d’incentivar la relació entre els seus membres.

Més notícies aquí