Local

El Femení disputarà dos partits amistosos contra el Hoffenheim i el Montpeller

El conjunt de Pere Romeu jugarà el seu primer amistós de pretemporada a Alemanya el 10 d’agost i disputarà el segon a la Ciutat Esportiva, a porta tancada, contra el conjunt francès el dia 17

S’han confirmat els dos primers amistosos de pretemporada del primer equip femení. El conjunt dirigit per Pere Romeu farà la seva estrena el proper 10 d’agost, a les 12.30 hores, en un duel contra el Hoffenheim, cinquè de l’última edició de la Frauen-Bundesliga. El partit tindrà lloc al Dietmar-Hopp-Stadion, que és on juguen els seus partits com a local el Hoffenheim femení i també el segon equip masculí, conegut com a Hoffenheim II.

La segona cita estiuenca del conjunt blaugrana tindrà lloc al camp 7 de la Ciutat Esportiva, en un partit a porta tancada contra el Montpeller. Es jugarà el 17 d’agost, a les 19 hores, contra un equip francès que va acabar sisè a l’última Division 1.

Cal recordar que el Barça Femení tornarà als entrenaments el proper 1 d’agost. En el primer dia de tornada a la feina l’equip completarà les tradicionals revisions mèdiques i físiques, amb el primer entrenament que serà per la tarda a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Nou dies després arribarà el primer test de pretemporada per al vigent campió d’Europa.

Més notícies aquí