Local

Albert Sánchez, nou entrenador del Barça Atlètic

El fins ara segon tècnic del filial blaugrana agafa les regnes de la banqueta després de dues temporades com a assistent de Rafa Márquez

Albert Sánchez és el nou entrenador del Barça Atlètic. El tècnic d’Esplugues de Llobregat ha arribat a un acord amb el FC Barcelona per dirigir el filial blaugrana una temporada, fins al 30 de juny del 2025. 

Sánchez, de 37 anys, agafa les regnes del filial blaugrana després de substituir Rafa Márquez,  del qual ha estat entrenador assistent les últimes dues temporades. Amb ells dos a la banqueta el Barça Atlètic es va classificar per als play-off d’ascens a la Segona Divisió els cursos 2022/23 i 2023/24. 

La primera temporada el filial blaugrana va caure a les semifinals, però en la temporada passada es va quedar a les portes de l’ascens arribant a la final. Tot i no assolir l’ascens, els objectius de formació es van complir amb escreix, amb jugadors que han acabat consolidant-se al primer equip del FC Barcelona.

Quarta temporada al FC Barcelona

Abans de les dues temporades al Barça Atlètic com assistent de Rafa Márquez, Albert Sánchez va ser el segon entrenador del Juvenil A el curs 2021/22, dirigit per Òscar López. Aquella temporada el Juvenil A va aconseguir el doblet de Lliga Divisió d’Honor i la Copa de Campions. I tot combinat amb una bona formació. 

El tècnic català té experiència en Lligues internacionals abans d’aterrar al Club. Té experiència a la Xina, com a tècnic assistent del Pequín Sports University (2018/19), a Kuwait, com a tècnic assistent del Qadsia SC (2019/20), equip amb el qual va disputar la Champions Asiàtica i va conquerir la Supercopa, i a l’Aràbia Saudita, a l’Al Fateh (2020/21), com a primer tècnic de l’equip sub-20. 

Ara, afrontarà el repte de dirigir el Barça Atlètic per continuar mantenint la formació dels jugadors en l’últim escaló abans d’arribar al primer equip. 

Més notícies aquí