Local

Raúl Dacosta, nou jugador del Barça Atlètic

El FC Barcelona ha arribat a un acord amb la SD Ponferradina per al traspàs de l’extrem gallec, que queda vinculat al Club per a les properes dues temporades, fins al 2026

El FC Barcelona i la SD Ponferradina han arribat a un acord per al traspàs del jugador Raúl Dacosta. L’atacant s’incorpora al Barça Atlètic i signarà contracte per a les properes dues temporades, quedant vinculat al Club fins al 30 de juny del 2026.

El futbolista gallec ha passat les proves mèdiques, ha conegut les instal·lacions del FC Barcelona i aquest dissabte s'incorporarà als entrenaments del filial blaugrana sota les ordres d'Albert Sánchez.

Quedarà pendent l’acte oficial de signatura del contracte.

Extrem hàbil

Nascut a Ourense el 26 de gener del 2002, Raúl Dacosta és un extrem dretà vertical i hàbil amb la pilota als peus. Acostuma a explotar les seves virtuts a la banda esquerra, jugant a cama canviada, tot i que també pot adaptar-se a la banda dreta de l’atac.

Va iniciar la seva formació futbolística a l’Ourense, i més tard va passar a les categories inferiors del Celta de Vigo. En el segon any de l’etapa cadet es va incorporar al Reial Madrid, on va jugar tres temporades. L’últim any de juvenil i el primer sènior va defensar la samarreta de l’Espanyol, i la passada temporada va signar amb la SD Ponferradina. També va ser internacional Sub16 amb la selecció espanyola.

La temporada passada, amb la samarreta de la Ponferradina, va disputar 23 partits oficials en la Primera Federació, en els quals va marcar tres gols i va repartir sis assistències. Anteriorment, Dacosta havia jugat un total de 57 partits a Segona Federació, amb vuit gols.

Més notícies aquí