Local

L’AC Milan serà el rival del Trofeu Joan Gamper femení

El partit es disputarà el 23 d’agost a les 20 hores a l’Estadi Johan Cruyff i les entrades ja estan disponibles

L’AC Milan serà el rival del Barça Femení en la quarta edició del Trofeu Joan Gamper, que se celebrarà el divendres 23 d’agost a les 20 h a l’Estadi Johan Cruyff. Les entrades ja estan disponibles al web per poder gaudir d’una de les cites més especials de la temporada, en què el conjunt italià debutarà com a convidat en aquest trofeu.

Compra les teves entrades per al Gamper femení
El partit contra l'AC Milan femení es jugarà a l'Estadi Johan Cruyff
COMPRA D'ENTRADES

Durant la vetllada, entre altres sorpreses, l’afició podrà gaudir de la presentació oficial del primer equip prèviament a una temporada que, amb el nou entrenador Pere Romeu al capdavant, es torna a presentar il·lusionant amb la defensa dels quatre títols del passat curs i l’ambició per continuar fent història.

Entrades disponibles al web

Les entrades ja estan disponibles a uns preus d’entre 18 € i 32 €. A més a més, per la compra de tres o més entrades els usuaris poden accedir a un 25% de descompte familiar amb el codi FCB25.

Les persones sòcies disposen d’un descompte del 50% en el preu d’una entrada.

Quart Gamper a l’Estadi Johan Cruyff amb gust de 125è aniversari

Les tres primeres edicions del Gamper femení van tenir lloc a l’Estadi Johan Cruyff, i aquest també serà l’escenari de la quarta. En totes tres edicions el trofeu s’ha quedat a casa.  

Particularment, enguany el trofeu tindrà un significat especial, perquè és la presentació de l’equip davant de l’afició en l’any en què el Club complirà el seu 125è aniversari.

Més notícies aquí