Local

Hansi Flick: “Hem defensat i atacat com un equip”

El tècnic del FC Barcelona es mostra “content” pel rendiment dels seus jugadors i recalca l’esperit d’equip mostrat contra el City

El primer duel del Summer Tour 2024 es presentava com una prova més que exigent per al nou Barça de Hansi Flick. I l’equip culer ha respost amb una nota molt alta, empatant 2-2 contra el Manchester City, a qui ha superat a la tanda de penals. El tècnic culer ha mostrat la seva satisfacció un cop acabat el partit: “Estic molt content de l’equip. Hem fet una gran feina i, sobretot, hem defensat i atacat com un equip”.

Tot sobre la gira del Barça
Consulta tota la informació sobre la gira del Barça pels Estats Units
TOTS ELS DETALLS

Aquesta, precisament, ha estat una de les idees més repetides i destacades pel tècnic alemany. “Tots els jugadors han lluitat pel company i això és molt important per tenir èxit”, ha afegit.

Flick, que ha elogiat el City de Guardiola i la seva filosofia de joc, també ha tingut paraules d’elogi per als dos porters del Barça que han tingut minuts a Orlando, Iñaki Peña i Ander Astralaga. Alhora, ha reconegut el bon paper del conjunt de l’equip, fugint d’elogis més individuals a la sala de premsa. 

 

Més notícies aquí