Local

Primer entrenament a Annapolis

El FC Barcelona s’ha desplaçat d’Orlando a Baltimore i ha completat la primera sessió en el que serà el seu camp base fins al final del Summer Tour

Jornada d’avió i entrenament per al FC Barcelona. A primera hora d’aquest dimecres l’expedició blaugrana ha deixat Orlando i ha posat rumb a Baltimore, on tindrà el seu camp base fins al final del Summer Tour d’aquí a una setmana. Poques hores després d’aterrar a l’estat de Maryland, el conjunt de Hansi Flick ha completat la seva primera sessió d’entrenament a Annapolis, la localitat que acull l’expedició culer.

L’entrenament, que ha tingut lloc a les instal·lacions de la US Naval Academy, s’ha dividit en dos grups. D’una banda, els jugadors titulars contra el Manchester City han dut a terme una sessió de recuperació postpartit. La resta de disponibles, en canvi, s’han exercitat sobre la mullada gespa de les instal·lacions navals. 

Tot sobre la gira del Barça
Consulta tota la informació sobre la gira del Barça pels Estats Units
TOTS ELS DETALLS

Ha estat una tarda força plujosa a Annapolis, on el Barça s’hi estarà primer fins dissabte -quan viatgi a Nova Jersei per enfrontar-se al Madrid- i des de diumenge a la nit fins dimarts, quan disputi a Baltimore i contra l’AC Milan el darrer compromís del Summer Tour.

 

Més notícies aquí