Local

L'agenda del mes d'agost

El proper 17 d'agost comença oficialment la Lliga, però abans hi ha un Trofeu Joan Gamper per acabar d'ultimar la preparació

Dia 1 d'agost i arrenca el mes en què començarà la temporada 24/25 de forma oficial. I és que el proper 17 d'agost el Barça té ja programat el seu primer partit de Lliga, que farà que els homes de Hansi Flick visitin Mestalla per jugar contra el València (21.30 hores).

Serà, però, el dissabte 24 d'agost quan els culers tornin a l'Estadi Olímpic Lluís Companys per jugar contra l'Athletic Club, en el primer partit del curs a la Lliga com a locals (19.00 hores)

No et perdis els propers partits a l'Estadi Olímpic Lluís Companys
Vine a veure el Barça de futbol masculí en directe.
Compra la teva entrada ara!

Malgrat tot, aquest duel contra els bascos no serà el primer partit del nou Barça de Flick a casa, perquè dies abans, concretament el 12 d'agost, l'equip blaugrana s'estrenarà en el Trofeu Joan Gamper, contra el Mònaco (20.00 hores). 

Vols venir al Gamper 2024?
Aconsegueix ara les teves entrades
Compra Entrades

El mes, que haurà començat amb els amistosos de pretemporada contra el Reial Madrid i el Milan, es tancarà amb dos partits més: contra el Rayo a domicili (27 d'agost, a les 21.30 hores) i contra el Valladolid a Montjuïc (dissabte 31 d'agost, a les 17.00 hores).

Més notícies aquí