Local

Ter Stegen: “Un Clàssic sempre és un Clàssic”

El porter alemany, que podria fer el seu debut a la pretemporada contra el Reial Madrid, espera un duel “tens” al MetLife Stadium

Quan parla Marc-André ter Stegen, toca escoltar-lo amb atenció. En la prèvia del Clàssic de Nova Jersei, el número ‘1’ del Barça ha atès a la premsa des de l’hotel de concentració culer a Annapolis. “Un Clàssic sempre és un Clàssic. És un partit superimportant, en el sentit que segurament sigui el partit de la gira que més atenció genera a la gent. Espero un partit tens i és un partit que volem guanyar”, ha declarat l’alemany.

L’equip hi arriba en plena pretemporada, acumulant ja un munt de sessions a tot gas, tot i que han estat algunes menys per a Ter Stegen, que va incorporar-se a l’equip el dia que arrencava la gira nord-americana. “El tema físic segurament és un dels canvis que més es veurà. Estem entrenant superfort per ser superiors a qualsevol oponent”, ha explicat.

Sobre el mètode Flick, ha donat més detalls: “Hansi vol que apretem a dalt, que tothom estigui atent i amb un nivell físic que ens permeti jugar 3 o 4 partits seguits pràcticament sense descans”. També s’ha referit a la parcel·la defensiva, un dels aspectes que més s’està treballant en aquest inici d’etapa. “Estem intentant adaptar-nos el més ràpid possible a la nova filosofia defensiva. Té una filosofia diferent”, ha declarat, fent una menció especial a Heiko Westermann, un dels responsables de treballar l’aspecte defensiu.

Tot sobre la gira del Barça
Consulta tota la informació sobre la gira del Barça pels Estats Units
TOTS ELS DETALLS

El porter, que ha lamentat no haver pogut tenir minuts a l’Eurocopa, ha explicat que aquesta temporada que és a punt de començar és “superespecial” per a ell, sobretot també perquè es tractarà del curs en què el FC Barcelona tornarà a casa seva, a l’Spotify Camp Nou. Abans d’això, però, la prioritat és una altra: “El que necessitem és fer bons partits abans de mudar-nos i dur aquesta il·lusió també a l’Spotify Camp Nou”.

Per acabar, Ter Stegen ha valorat també la gran eclosió de Lamine Yamal, protagonista absolut a la passada Eurocopa, i que encara no s’ha incorporat a la pretemporada culer: “Lamine és un jugador que acaba de començar i ja ha aconseguit un títol superimportant a la seva vida i que mai oblidarà. Espero que tingui aquesta gana per competir per qualsevol títol perquè ja està a un nivell espectacular i espero que millori encara més i que mantingui els peus a terra perquè acaba de començar i encara té molts anys per davant”. Paraula de capità.

Més notícies aquí