Local

Fermín guia a la selecció espanyola cap a semis

Un doblet de l'andalús ha propulsat la classificació al combinat de Santi Denia que està a un pas de la medalla olímpica

Ja no queda ningú sobre la faç de la terra que no conegui a Fermín López, i menys després del partidàs que s'ha marcat en els quarts de final dels Jocs Olímpics. El del Campillo ha estat l'autor d'un doblet que ha propulsat a la selecció espanyola cap a la classificació per a les semifinals del torneig.

Els dos gols han estat la màxima expressió d'un partit molt complet del canterà culer. Fermín ha estat l'encarregat de guiar l'atac espanyol, però també ha estat el primer futbolista en la pressió i la recuperació de la pilota.

T'agrada la nova equipació?
No esperis més i fes-te ara amb la samarreta de la temporada 2024/25
COMPRA ARA

Dos gols dignes d'exposar-se al Louvre

El primer no ha tardat a arribar. Al minut 11, l'andalús ha avançat a la selecció amb un xut amb l'esquerra inapel·lable des de fora de l'àrea. Abans de marcar el segon ha tingut alguna oportunitat més, però no ha estat fins al minut 73 que ha pogut firmar el doblet. Una canonada des de fora de l'àrea després d'una jugada assajada en el servei de cantonada ha donat el 0-2 que ha servit als de Santi Denia per encarar la classificació.

Amb la feina pràcticament feta, el migcampista ha estat substituït al minut 83 emportant-se l'admiració de tot l'estadi.