Local

Les pantalles de Times Square projecten la imatge de l’Estàtua de la Llibertat vestida de blaugrana en la prèvia del Clàssic

El cor de Nova York s’il·lumina per mostrar una peça audiovisual que primer s’ha publicat a les xarxes socials del FC Barcelona

A Nova York ja hi ha ambient de Clàssic. Aquest divendres, des de les 19 hores de Nova York, es projecta a les pantalles de Times Square la imatge de l’Estàtua de la Llibertat lluint la nova samarreta del FC Barcelona per a la temporada 2024/25. Es tracta d’una peça audiovisual generada per IA i que s’ha pogut veure primer, una hora abans, a la totalitat de les xarxes socials del Club (Instagram, Facebook, Twitter, Youtube Shorts, WhatsApp Channel i Threads).

La projecció s’ha dut a terme a la pantalla coneguda com ‘The Monsta’, ubicada a 1540 Broadway, allà on conflueixen Broadway i 45th Street, i està previst que la peça audiovisual es vagi reproduint de manera intermitent fins les 15 hores d’aquest dissabte, quan quedin exactament quatre hores per a l’esperat duel entre el FC Barcelona i el Reial Madrid al MetLife Stadium de Nova Jersei.

Els fans blaugrana que siguin a Nova York disposen de diverses hores, per tant, d’una oportunitat única per desplaçar-se a Times Square i fotografiar-se amb l’Estàtua de la Llibertat més culer que s’hagi vist mai.

Il·luminar Times Square, una tradició

No és la primera vegada que el cor de Nova York s’il·lumina amb els colors del Barça. Ara fa dos anys, les pantalles Nasdaq i 221 Clear Channel de Times Square es van il·luminar per anunciar la subhasta del primer NFT de la història del Club que tindria lloc hores més a la prestigiosa casa de subhastes Sotheby’s. En aquella ocasió, es va projectar l’obra d’art digital In a Way, Immortal, que recreava el llegendari moment de Johan Cruyff quan ‘volant’ per marcar un gol fonamental contra el porter de l'Atlètic de Madrid Miguel Reina. 

Més recentment, a principis d’aquest 2024, les pantalles de Times Square també van projectar un vídeo que corresponia a la campanya ‘La samarreta amb més història’, que pretenia donar visibilitat a la vulneració dels drets humans. La peça projectada representava el col·lectiu de persones migrants, refugiades i desplaçades, mostrant un personatge en 3D a través de diversos escenaris que representen el viatge a la recerca d'una vida millor. 

 

Més notícies aquí