Local

Lamine Yamal, Pedri i Ferran tornen a la Ciutat Esportiva

Els campions de l'Eurocopa amb la selecció espanyola han deixat enrere les vacances per dur a terme les proves mèdiques a les instal·lacions blaugranes

Cares noves a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Lamine Yamal, Pedri i Ferran han copsat focus a les instal·lacions del FC Barcelona, mentre els seus companys continuen la gira pels Estats Units.

 

Aquest matí del dilluns 5 d'agost, els campions de l'Eurocopa 2024 amb la selecció espanyola absoluta s'han tornat a enfundar l'equipació blaugrana per dur a terme les pertinents revisions mèdiques i físiques a les instal·lacions dels Serveis Mèdics del Club abans de calçar-se les botes d'entrenament.

Eren els darrers futbolistes internacionals del FC Barcelona que van disputar l'Eurocopa que faltaven per incorporar-se la disciplina blaugrana, més enllà de Fermín, Cubarsí i Eric García que es troben immersos en la lluita per aconseguir una medalla als Jocs Olímpics de París. Els tres internacionals espanyols van arribar fins a la final del torneig europeu, que van guanyar el passat 14 de juliol

Tots els rècords de Lamine Yamal
Repassa totes les marques batudes pel jove talent del planter blaugrana
LLEGIR MÉS

D'aquesta manera, Hansi Flick recupera uns nous jugadors, tot i que encara no els podrà tenir sota les seves ordres. Perquè la resta de barcelonistes encara es troben en territori estatunidenc. La matinada del dimarts 6 d'agost al dimecres 7 d'agost disputaran el darrer partit d'aquesta gira contra el Milan. 

 

Més notícies aquí