Local

Un Fermín superlatiu guia Espanya a la final dels Jocs Olímpics

El migcampista ha marcat i assistit en la remuntada de semifinals contra el Marroc mentre Pau Cubarsí i Eric Garcia han completat els 90 minuts com a parella de centrals

Fermín López segueix exhibint-se als Jocs Olímpics de París. Quan més complicades es posen les coses per a la selecció espanyola, el migcampista blaugrana es carrega l'equip perquè segueixi somiant amb un or olímpic que, en futbol, no guanyen des del 1992 a Barcelona. Ara, l'andalús ha emergit a les semifinals contra el Marroc, quan els espanyols tenien el marcador en contra, amb un gol i una assistència que ha capgirat el marcador i ha segellat el bitllet espanyol per a la final de divendres, juntament amb un Pau Cubarsí i Eric Garcia que segueixen sent claus a la defensa i han jugat el partit sencer.

Un duel que s'havia posat molt coll amunt amb el gol del marroquí Rahimi, de penal, abans del descans. Fins que ha aparegut, una vegada més, la figura de Fermín. Més llest que ningú, ha caçat un mal control d'un rival per a retallar i marcar amb un xut creuat amb l'esquerra l'1-1, el seu quart en el torneig olímpic i el tercer en les eliminatòries després del doblet contra el Japó.

Espanya ha buscat insistentment el segon, i l'ha trobat quan el mateix Fermín ha vist la desmarcada de Juanlu, que no ha fallat per a enviar Espanya a la final. A més de Fermín, també Pau Cubarsí i Eric Garcia han jugat a un alt nivell com a parella de centrals, minimitzant els arguments ofensius del Marroc, que només ha pogut marcar amb un penal en una jugada aïllada. Ara, tots tres buscaran tornar de la capital francesa amb l'or penjat al coll i, per a Eric, serà l'oportunitat de millorar el color de la plata que va guanyar a Tòquio ara fa tres anys.