Local

Primer entrenament per a tres campions d'Europa

Lamine Yamal i Ferran Torres s'han entrenat amb normalitat en el seu retorn, mentre Pedri ho ha fet al marge, seguint amb la recuperació de la lesió patida a l'Eurocopa

Van tornant els internacionals a la feina. Aquest dilluns ha estat el torn per a tres dels quatre futbolistes que aquest estiu han guanyat l'Eurocopa: Lamine Yamal, Ferran Torres i Pedri. L'altre, Fermín López, ha brillat a París en les semifinals dels Jocs Olímpics, mentre aquests tres vivien la seva primera sessió d'entrenament de la pretemporada.

Tots els rècords de Lamine Yamal
Repassa totes les marques batudes pel jove talent del planter blaugrana
LLEGIR MÉS

Per a Lamine Yamal i Ferran ha estat una sessió amb normalitat, després de les vacances, mentre Pedri s'ha exercitat al marge, seguint amb el procés de recuperació de la lesió que va patir en els quarts de final de l'Eurocopa.

Així doncs, tot i que el gran gruix de la plantilla de Hansi Flick es troba als Estats Units en la recta final de la gira, que conclourà amb el tercer amistós, contra el Milan, quan torni a Barcelona, el tècnic alemany tindrà encara més efectius a la seva disposició. I aquests seran campions d'Europa, que no és poca cosa.

 

Més notícies aquí