Local

FC Barcelona – AC Milan: Examen final a Baltimore

El conjunt dirigit per Hansi Flick afronta l’últim partit de la gira contra l’històric equip italià, que ja ha tombat al City i al Reial Madrid

Tot té un final. I en el cas de la gira del FC Barcelona aquest final és a tocar. El conjunt blaugrana s’enfronta a l’AC Milan (19.30 hores a Baltimore; 01.30 hores a Barcelona) en el tercer i últim partit als Estats Units en un duel que tindrà lloc a l’M&T Bank Stadium de Baltimore. Serà la traca final després d’una setmana d’entrenaments i partits en territori nord-americà, fins ara resolts per victòria contra el Manchester City (2-2, 4-1) i el Reial Madrid (1-2).

Pendents de la climatologia

La cita servirà per continuar agafant la forma física i, de passada, per intentar mantenir les bones sensacions mostrades en els duels a Orlando i Nova Jersei. En els dos primers amistosos als Estats Units la climatologia va ser protagonista, ja que en totes dues ocasions els partits van patir fins a 75 minuts d’endarreriment. 

Ara, a Baltimore, s’espera novament pluja, però tothom creua els dits perquè no hi hagi amenaça de tempesta elèctrica, que és el que podria ocasionar un nou endarreriment abans del retorn de l’equip a Barcelona.

Tot sobre la gira del Barça
Consulta tota la informació sobre la gira del Barça pels Estats Units
TOTS ELS DETALLS

Pau Víctor, el màxim golejador

Tot indica que Hansi Flick tornarà a repartir els minuts entre el màxim nombre de jugadors possible. Del primer equip, només Jules Kounde encara no s’ha estrenat a la gira, ja que va incorporar-se el dia 1 després d’assolir les semifinals a l’Eurocopa. Les mirades també estaran posades en Pau Víctor, màxim realitzador de la gira, amb tres gols en dos partits. Repetirà contra l’AC Milan?

 

Més notícies aquí