Local

El Mirador Torre Glòries amb un descompte del 20% per a socis i sòcies

Gaudeix de les millors vistes 360º de Barcelona amb aquest descompte per als socis i sòcies del Club.

Els socis i sòcies del FC Barcelona poden gaudir de la promoció d'un 20 % de descompte per visitar el Mirador 360º de Barcelona.

 

Mirador Torre Glòries

El Mirador Torre Glòries, situat a la icònica Torre Glòries de l'arquitecte Jean Nouvel, ofereix les millors vistes panoràmiques 360º de Barcelona. El Mirador destaca por les seves vistes a 125m, però també per acollir l'exposició sobre ecosistemes urbans més innovadora d'Europa. A més, compta amb la impresionant escultura immersiva Cloud Cities Barcelona, que es troba suspesa de la cúpula de la torre a 130m.

Situat al centre geogràfic de Barcelona, el Mirador Torre Glòries és un revolucionari mirador urbà on els visitants poden explorar i comprendre les ciutats i els seus ecosistemes urbans d'una manera única en l'exposició Hipermirador Barcelona. A la planta 30 es pot gaudir de les vistes 360º més espectaculars de la ciutat des d'una altura de 125 m i recorrer l'escultura immersiva Cloud Cities Barcelona, vivint una experiència inoblidable que connecta profundament amb els reptes d'emergència climàtica que afrontem des de les ciutats i amb la vista posada en el seu futur.   

Com puc obtenir l'entrada amb el descompte?

Per comprar les entrades amb el 20% de descompte, s'ha d'accedir en aquest enllaç i posar el codi FCBMIRADOR 

Cada soci pot comprar fins a 4 entrades amb el descompte.

És valid fins el dia 31/12/24. Imprescindible acreditar-se com a soci del Club a les taquilles del Mirador Torre Glòries.

 

Més notícies aquí