Local

FC Barcelona - AC Milan: Empat per tancar la gira (2-2,3-4)

Dos gols de Lewandowski igualen el 0-2 inicial en un partit que s’ha resolt de manera favorable als italians a la tanda de penals

El FC Barcelona ha tancat la seva gira pels Estats Units amb una meritòria remuntada contra l’AC Milan, que s’havia avançat per 0-2 en el primer quart d’hora de partit. Els 51.337 assistents a l’M&T Bank Stadium de Baltimore han gaudit de la reacció del Barça, que mitjançant dos gols de Lewandowski -MVP del partit- ha pogut posar el 2-2 definitiu al marcador. A la tanda de penals, l’AC Milan s’ha imposat per 3-4 després de sis penals executats per equip.

Un ràpid 0-2 en contra

L’inici de la cita a Baltimore no ha tingut res a veure amb les d’Orlando i Nova Jersei. Per primer cop a la pretemporada els de Hansi Flick s’han vist per darrere en el marcador. I el desavantatge no només era d’un gol, sinó de dos, ja que Jovic i Pulisic han signat dos ràpids gols en el primer quart d’hora.

Gran gol de Lewandowski

Leão i Pulisic, dos punyals a les bandes, han fet molt de mal a l’inici però mica en mica el Barça ha anat fent-se amb el control del partit. Raphinha ha tingut una bona ocasió per estrenar el caseller blaugrana, mèrit que finalment s’ha apuntat Lewandowski gràcies a un gran gol des de la frontal de l’àrea. A la mitja part, 1-2 per als italians, que han vist com se li anul·lava un gol a Pau Víctor just abans del xiulet final.

Tot sobre la gira del Barça
Consulta tota la informació sobre la gira del Barça pels Estats Units
TOTS ELS DETALLS

Empat a la represa

El segon temps ha arrencat amb tres canvis, entre ells el de Kounde, que s’estrenava a la pretemporada. El FC Barcelona ha continuat sent el dominador i ha trobat el premi del gol en una gran combinació entre Pau Víctor i Lewandowski, els grans protagonistes de la gira. Doblet del polonès.

Els penals, favorables a l’AC Milan

Tot i que encara quedava partit per davant, el marcador no s’ha tornat a moure i el duel s’ha decidit a la tanda de penals. A la loteria final, Marc Bernal, Toni Fernández i Vitor Roque han anotat els seus llançaments mentre Kounde, Quim Junyent i Mika Faye han errat els seus, mentre que els italians han fallat un menys davant Iñaki Peña.