Local

La gira pels Estats Units, en 10 dades

Els partits contra el City, el Reial Madrid i l’AC Milan han deixat un bon grapat de curiositats

La gira del FC Barcelona als Estats Units ha arribat al seu final. Els tres partits han deixat una victòria als penals contra el Manchester City, una altra gran victòria al Clàssic de Nova Jersei i una remuntada contra l’AC Milan que va acabar amb derrota als penals. Hem resumit en 10 dades aquests 270 minuts de futbol.

14

És la xifra de jugadors del Barça que s’han estrenat en una gira. Vitor Roque, Héctor Fort, Pau Víctor, Diego Kochen, Unai, Marc Bernal, Gerard Martín, Noah Darvich, Guille Fernández, Andrés Cuenca, Toni Fernández, Sergi Domínguez, Quim Junyent i Alexis Olmedo han viscut la seva primera gira.

29

Hansi Flick ha donat minuts a un total de 29 futbolistes a la gira. Només Diego Kochen i Alexis Olmedo no han participat en cap partit. En aquesta llista s’inclou Oriol Romeu, que va jugar uns minuts contra el City abans de confirmar-se la seva cessió al Girona.

Tot sobre la gira del Barça
Consulta tota la informació sobre la gira del Barça pels Estats Units
TOTS ELS DETALLS

33

Tanta rotació només es pot explicar gràcies a l’enorme quantitat de canvis duts a terme per Hansi Flick. L’alemany ha gastat els 11 canvis per partit, amb la voluntat de tenir el màxim nombre de jugadors endollats.

2

De tots aquests futbolistes, només dos han sortit d’inici en els tres partits de la gira. Són Marc Casadó i Pau Víctor. Tots dos han estat molt protagonistes.

241

És la xifra de minuts que ha estat sobre la gespa Marc Casadó, el futbolista que més temps ha jugat en aquests tres amistosos als Estats Units. Pau Víctor ha estat el segon jugador amb més minuts.

3

Tres són precisament els gols que ha marcat Pau Víctor a la gira nord-americana. En va fer un contra el City i dos més contra el Reial Madrid, assolint l’MVP en els dos primers partits. L’altre MVP va ser per a Robert Lewandowski.

4

I quatre són els Clàssics que ja ha guanyat el Barça, de manera consecutiva, en territori nord-americà. El 2017 es va imposar a Miami (3-2), el 2022 a Las Vegas (0-1), el 2023 a Dallas (3-0) i enguany a Nova Jersei (1-2).

48

Dels 270 minuts jugats a la gira, el FC Barcelona només ha anat per darrere en 48. Va ser contra l’AC Milan, quan va anar perdent des del minut 10 fins al 58, quan Lewandowski va signar el 2-2.