Local

El FC Barcelona fitxa Dani Olmo

El Club i el RB Leipzig han arribat a un acord per al traspàs del jugador format a La Masia

El FC Barcelona i el RB Leipzig han arribat a un acord per al traspàs de Dani Olmo

El jugador signarà un contracte amb el Club per les properes sis temporades, fins al 30 de juny del 2030, i la clàusula queda fixada en 500 milions d'euros.

"Estic content de tornar a casa"

Dani Olmo s'ha mostrat molt content i feliç de tornar a casa. En declaracions als micròfons del Club, el futbolista de La Masia també ha remarcat les ganes de guanyar i la qualitat de la plantilla del FC Barcelona. 

 

Així doncs, Dani Olmo torna a Barcelona després de tota una dècada lluny de casa. El davanter va arribar a La Masia l’any 2007 procedent de l’Espanyol i després de set temporades creixent amb el club culer, el futbolista de Terrassa va decidir provar sort a la lliga croata fitxant pel Dinamo de Zagreb

El 'mercato' del Barça
Segueix els moviments de totes les seccions Club en aquest mercat de fitxatges
SEGUEIX-LO AQUÍ

Una marxa per créixer

Allà va evolucionar com a futbolista i va aconseguir els seus primer títols professionals, amb cinc Lligues croates, tres Copes i una Supercopa de Croàcia, a més de ser escollit com el millor futbolista de la temporada a Croàcia en dues temporades.. La seva etapa als Balcans també li va permetre fer el seu debut a la Champions.

El 2020, ja com un talent més reconegut al futbol continental, abandona Croàcia i aterra a Alemanya per incorporar-se al Leipzig on s’hi ha estat quatre temporades abans de tornar al club blaugrana i amb qui ha aixecat dues Copes d’Alemanya i una Supercopa que es van endur després de guanyar 0-3 el Bayern a casa seva i amb un hat-trick de la nova incorporació culer.

T'agrada la nova equipació?
No esperis més i fes-te ara amb la samarreta de la temporada 2024/25
COMPRA ARA

L’home gol de l’Eurocopa 2024

Amb la selecció va passar per gairebé totes les categories inferiors. No va ser fins als classificatoris de l’Eurocopa del 2020 que el futbolista egarenc debuta amb l’absoluta amb gol inclòs.

Des d’aleshores, ha disputat els Joc Olímpics de Tokio on va aconseguir la plata, el Mundial de Qatar i la passada Eurocopa on es va proclamar campió i màxim golejador del campionat, empatat amb d’altres jugadors amb tres gols.

Vols venir al Gamper 2024?
Aconsegueix ara les teves entrades
Compra Entrades

Polivalència i gol

El català es un jugador difícil d’enquadrar en només una sola posició. Al llarg de la seva carrera ha actuat en múltiples ubicacions, des de totes les de l’atac, als dos extrems i també com a davanter centre, fins al mig del camp, com a interior i com a mitjapunta.

Jugui on jugui, es caracteritza per desplegar un futbol atrevit, de gran talent individual i associatiu. A més, té una clara vocació golejadora, com ha demostrat recentment, i disposa d’una gran varietat de recursos per a trobar porteria, tant des de la llarga distància com des de l'interior de l'àrea. 

 

Més notícies aquí