Local

La família de la Barça Academy creix

Fins a 26 noves ciutats arreu del món han acollit els campus de la Barça Academy

L’estiu és un bon moment per practicar esport i fer-ho amb la metodologia Barça encara molt millor. Els campus d’estiu organitzats pel Club s’estenen per tot arreu i en aquest període vacacional, fins a 26 noves ciutats s’han sumat al projecte de la Barça Escola. 

El futbol ha sumat 20 noves ciutats on s'imparteixen campus amb la metodologia Barça. A Àsia, entrenadors blaugrana han estat a Taipei (Taiwan) i Ulaanbaatar (Mongòlia). A més també han estrenat dues ciutats a Austràlia com Newcastle i Golden Coast. 

Ansofagasta (Xile), Minga Guazú (Paraguai), València (Veneçuela) i Cuenca (Equador) han tingut l’oportunitat d’acollir campus del Barça. Als Estats Units les ciutats han estat Palm Springs, Santa Barbara i Alburquerque. 

Europa ha vist també com la metodologia Barça ha tingut protagonisme. Sarajevo (Bòsnia i Herzegovina), Bar (Montenegro), Jönköping (Suècia), Dijon (França), Saint Louis (França), Mouscron (Bèlgica). A Espanya, les ciutats han estat Eivissa, Gijón i Sahagún (Castella i Lleó). 

Camps poliesportius

A banda del futbol, el Barça també exporta la seva manera de jugar en bàsquet, handbol i futbol sala. D’aquesta manera, Mèxic ha acollit a Morelia, Querétaro i Puebla tres campus de bàsquet, mentre que a Berlín (Alemanya) els nens i nenes participants han pogut aprendre el mètode culer. 

Per la seva banda, Vílnius (Lituània) ha tingut el primer campus d’handbol del Barça, mentre que a Tampere (Finlàndia) els participants han gaudit dels millors entrenadors de futbol sala. 

 

Més notícies aquí