Local

A la venda les entrades de l'USA TOUR 2024 del Barça Femení

El primer partit serà el dia 27 d'agost contra el Bay FC a San José i el segon el 30 d'agost contra el Dallas Trinity FC a Dallas

Les entrades generals per a l'USA TOUR 2024 del Barça Femení ja són a la venda. Des d'aquest divendres 9 d'agost, tots aquells aficionats i aficionades que vulguin adquirir un tiquet per veure en directe les blaugranes als Estats Units ja ho poden fer a través dels canals oficials del Bay FC i del Dallas Trinity FC, i a la següent pàgina web, on es pot trobar tota la informació i novetats de la gira que organitza NSN: https://fcbarcelonawomenusa.com

El primer partit amistós de l'actual campió d'Europa a terres americanes serà el 27 d'agost a les 7PM hora local contra el Bay FC a Paypal Park a San José, Califòrnia, un estadi amb capacitat per a 18.000 assistents. Tres dies més tard, el 30 d'agost, les blaugranes jugaran contra el Dallas Trinity FC al Cotton Bowl Stadium de Dallas, Texas, un estadi amb 40.000 seients disponibles, a les 7.30 hora local.

El Barça Femení i els Estats Units

Aquesta és la tercera gira de pretemporada del Barça Femení als Estats Units. L’estiu del 2018 va tenir lloc la primera gira mixta de la història del FC Barcelona en què els primers equips de futbol masculí i femení van conviure del 24 al 29 de juliol a les ciutats nord americanes de Beaverton i Los Angeles. En aquella ocasió, l’equip dirigit aleshores per Fran Sánchez va disputar un partit amistós a Los Angeles davant el SoCal FC, un equip de la Segona Divisió de la Lliga femenina dels Estats Units i que va suposar la victòria de les blaugranes per 0-5. Però, més enllà del resultat, el més important va ser que per primera vegada el Barça Femení havia posat un peu al mercat nord-americà.

L’agost del 2021 el Barça Femení va tornar als Estats Units, aquesta vegada en solitari, per disputar la Women’s International Champions Cup a Portland (Oregon). En aquesta competició, les blaugranes van perdre per la mínima (2-3) el primer partit de semifinals amb l’Olympique de Lió, mentre que en el partit pel tercer i quart lloc van superar el conjunt local, el Houston Dash, per 2-3.

Més notícies aquí