Local

Així serà la programació especial de Barça One per al Gamper

La plataforma gratuïta de streaming del Club emetrà un programa en directe d’unes cinc hores de durada amb tots els detalls de la prèvia, el partit i el postpartit

Barça One ja està preparada per celebrar una de les cites més emblemàtiques de l’estiu culer, el Trofeu Joan Gamper, que enguany tindrà lloc el proper dilluns dia 12 d’agost i que enfrontarà el Barça amb el Mònaco.

La plataforma gratuïta de streaming del FC Barcelona emetrà en directe un programa especial (en català, castellà i anglès) que començarà a les 18.00 hores i que s’allargarà fins a la finalització del postpartit, pels volts de les 23.00 hores.

Presentació de Dani Olmo i retransmissió del partit en directe

Mireia Germán i Pol Martínez conduiran el programa des del set principal, ubicat al Gol Nord de l’Estadi Olímpic Lluís Companys, i comptaran amb les connexions d’ambient i a peu de gespa a càrrec de Marc Brau i Pablo Woolls, i amb les de la Llotja Presidencial de la mà d’Àngels Prieto.

El plat fort serà la retransmissió del partit Barça-Mònaco, a partir de les 20.00 hores, que es podrà veure íntegrament en directe amb les respectives locucions en els diferents idiomes. I uns minuts abans de l’inici del partit, en la tradicional posada de llarg de la plantilla, es podrà gaudir de la presentació davant de l’afició de Dani Olmo com a nou jugador del primer equip.

Pel set de Barça One, a més dels protagonistes del partit, passaran Albert Sánchez, nou entrenador del Barça Atlètic, mentre que de l’àmbit dels mitjans serà l’humorista Andreu Buenafuente qui donarà fe de l’ambient que es viu en el partit que escalfa els motors de la temporada. La música correrà a càrrec d’Els Catarres, que animaran l’espai amb els seus temes més emblemàtics.

Barça One, disponible ara també a tot Llatinoamèrica

El programa especial del Gamper es podrà veure des de molts punts del planeta, ja que Barça One està disponible a través de Smart TV i dispositius intel·ligents a tot Europa, els Estats Units i a partir d’ara també a tota Llatinoamèrica. Una nova expansió territorial que referma un projecte que democratitza els continguts audiovisuals del Club oferint-los de franc, a escala global, com mai s’havia vist fins ara.

Més notícies aquí