Local

Festa culer per estrenar la temporada amb motiu del Trofeu Joan Gamper

Diverses activitats lúdiques i musicals així com la presentació de l’equip davant l’afició, animaran la prèvia del Barça-AS Monaco

El Trofeu Joan Gamper suposa com cada any l’estrena de la temporada. Un cop completats els partits de la gira pels Estats Units, l’equip blaugrana es retrobarà amb els seus aficionats aquest proper dilluns a l’Estadi Olímpic Lluis Companys davant l’AS Monaco -20.00 h- en una jornada que s’iniciarà a 18.00 h i que inclourà la presentació prèvia de l’equip davant l’afició així com diverses activitats lúdiques i actuacions musicals per a tots els públics.

Vols venir al Gamper 2024?
Aconsegueix ara les teves entrades
Compra Entrades

Aquesta edició del Trofeu Joan Gamper, per la que encara queden entrades disponibles, arriba en menys d’una setmana de l’inici del campionat de Lliga, que tindrà lloc  davant el Valencia CF el dissabte 17 d’agost -21.30 h- a Mestalla. El Trofeu Joan Gamper serà la primera ocasió per a que els aficionats puguin veure en directe l’equip, amb el nou tècnic, Hansi Flick, el recent fitxatge de Dani Olmo així com els jugadors joves del planter que han entrat en dinàmica del primer equip.

El partit anirà acompanyat de diverses actuacions musicals i activitats lúdiques que s’iniciaran a partir de les 18.00 h, dues hores abans de l’inici del matx, i que inclouran la presentació de l’staff tècnic i jugadors davant els aficionats, aquest any amb la novetat del nou fitxatge, Dani Olmo, que tindrà l’oportunitat d’adreçar-se en directe a qui serà l’afició culer.

El Programa d’activitats

Les activitats s’iniciaran a les 17.30 h, a l’exterior de l’Estadi Olímpic Lluis Companys, mitja hora abans de la seva apertura al públic.  A partir d’aquest moment els aficionats podran gaudir de diferents activitats que inclouran foto-calls i l’actuació d’un disc jockey a l’stand d’Estrella Damm. A partir de les 18.00 h ja a l’interior, s’organitzaran diferents jocs, amb temàtica relacionada amb el primer equip i el 125è Aniversari del Club, una pluja de samarretes pels assistents així la presència d’una fan-cam a la graderia, tot amenitzat per l’actuació DJ Trapella. La festa també comptarà amb l’actuació de Els Catarres tant en la prèvia com en la mitja part del partit.

Però un dels moments més esperats de la festa serà sens dubte la presentació de la plantilla i del cos tècnic davant l’afició a partir de les 19 h. Com es habitual, els jugadors sortiran un per un a la gespa per saludar als aficionats, amb el atractiu especial aquest any de la presència del nou entrenador, Hans Flick, i del recent fitxatge, Dani Olmo, moments abans de l’inici del partit contra l’AS Monaco.

Samarreta amb el logotip del 125è aniversari

Una de les novetats de l'edició d'aquest any del Gamper serà la samarreta que vestiran els jugadors davant de l'AS Mònaco. Atès que aquest any el Club celebrarà el 125è aniversari, l'equip blaugrana lluirà a la màniga dreta de l'equipació el logotip que s'ha creat per tal de commemorar l'any de la creació del Club i que es va presentar ara fa uns mesos en un acte amb la presència del president Joan Laporta i el comissionat del 125è aniversari, David Carabén. No serà l'única vegada que apareixerà aquest logotip, perquè per continuar commemorant el 125è aniversari, es podrà veure en altres elements al llarg de la temporada. 

Més notícies aquí