Local

FC Barcelona - AS Mònaco: Un Gamper amb il·lusions renovades

El Barça 2024/25 es presenta davant la seva afició, en la 59a edició del Trofeu Joan Gamper, rebent la visita del Mònaco

És dia de Trofeu Joan Gamper. Aquest dilluns, 12 d'agost, el nou Barça de Hansi Flick es presenta davant la seva afició a l'Estadi Olímpic Lluís Companys en la temporada del seu 125è aniversari i amb moltes i noves il·lusions de cara a la temporada que està a punt de començar. Ho farà rebent la visita de l'actual subcampió de la Lliga francesa, un AS Mònaco que afronta, en el seu cas, la temporada del seu centenari.

Vols venir al Gamper 2024?
Aconsegueix ara les teves entrades
Compra Entrades

La presentació de Dani Olmo, a la prèvia del partit

Com és tradició, la jornada festiva al voltant de la 59a edició del Gamper començarà molt abans del xiulet inicial, previst per a les 20 h de la tarda. Dues hores d'abans, els culers que ja siguin a Montjuïc podran començar a gaudir de les activitats programades fins que a les 19 h comenci la presentació oficial de l'equip. A més, hi haurà un espai reservat per a donar la benvinguda a la darrera incorporació, un Dani Olmo que torna a casa per la porta gran.

El partit, que començarà després dels parlaments del nou entrenador, Hansi Flick, i dels capitans, servirà perquè els aficionats culers vegin en primera persona el seu equip, que ve de mostrar molt bones sensacions en la gira pels Estats Units. Serà l'última prova amistosa per als blaugrana, abans de l'estrena oficial a la Lliga, el dissabte al camp del València.

Un Mònaco (gairebé) centenari

Al davant hi tindrà un Mònaco que ve de firmar una gran temporada a la Ligue 1, només per darrere del PSG, i que disputarà el Trofeu Joan Gamper per primera vegada en la seva història, gairebé centenària -el 23 d'agost el club farà cent anys d'història. Per als monegascos també serà l'últim test de la pretemporada, amb un balanç actual d'una victòria, dos empats i tres derrotes.

Per als d'Adi Hütter, el duel contra el Barça es presenta com una gran oportunitat per millorar les sensacions abans del debut a la Lliga francesa contra el Saint-Étienne, en una temporada on, si ho determinés l'atzar, podrien ser rivals en la nova Champions League.

El partit, en directe per Barça One

La plataforma gratuïta de streaming del FC Barcelona, Barça One, emetrà en directe el partit Barça-Mònaco dins d’un programa especial (en català, castellà i anglès) que començarà a les 18.00 hores i que s’allargarà fins a la finalització del postpartit, pels volts de les 23.00 hores.

Aquest espai, amb entrevistes, intervencions musicals i connexions en directe, es podrà veure des de molts punts del planeta, ja que Barça One està disponible a través de Smart TV i dispositius intel·ligents a tot Europa, els Estats Units i a partir d’ara també a tota Llatinoamèrica. Una nova expansió territorial que referma un projecte que democratitza els continguts audiovisuals del Club oferint-los de franc, a escala global, com mai s’havia vist fins ara.

Més notícies aquí