Local

Un renovat Barça Atlètic es posa en marxa

Les baixes de Kokoro, Tapias, Harrison, Puigvert i Muinelo es cobreixen amb els retorns de Pau Recasens, Rubén Sánchez, Sergi Viedma i Adrià Sánchez, i la nova incorporació d’Oriol López, procedent del Mataró

Sergi Altisent comença la tercera campanya al capdavant del filial acompanyat i tornarà a fer tàndem amb Fernandao, que farà de segon entrenador i de delegat. Completen l’staff el preparador físic Jordi Dalmau, el fisioterapeuta Albert Pujol i el psicòleg Gerard Soriano.

Cinc novetats

El cos tècnic, juntament amb el coordinador de la base, Ari Santos, i el coordinador de la secció, Jordi Torras, han apostat per confeccionar una plantilla de jugadors amb més experiència i amb coneixements de la metodologia Barça, apostant pels retorns de Pau Recasens, Rubén Sánchez, Sergi Viedma i Adrià Sánchez. I amb una cara completament nova: la d’Oriol López, que arriba procedent del Mataró.

Cinc incorporacions que cobreixen les baixes de Puigvert, Muinelo, Harrison, Tapias i Kokoro, aquests dos últims cedits al Ribera Navarra i al Xota. 

I vuit jugadors segueixen de la temporada passada: Pau López. Albert Ortas, Quim Gassó, Rubén Rodó,  Pol Cano, Nico Marrón, Aniol Vendrell i el porter del juvenil Iker Abad.

Amistosos de pretemporada

De moment el Barça Atlètic té confirmats quatre amistosos de pretemporada. El primer, el dissabte 24 d'agost contra el Colo Colo a Saragossa. El segon, el dissabte 31 d'agost contra l’Eivissa a la Ciutat Esportiva. El tercer, el dissabte 7 de setembre contra el Tolosa a la Ciutat Esportiva. El quart, el dissabte 14 de setembre contra el Martorell a Martorell. 

La Lliga de Segona comença el dissabte dia 21 de setembre amb un partidàs a la pista del primer equip del Betis. I el debut a casa serà el dissabte 28 de setembre, a les 17 h, amb un derbi contra el Martorell.

 

Més notícies aquí