Local

L'afició culer abraça el nou Barça 2024/25 en la seva presentació oficial

Els culers han regalat una càlida benvinguda al nou Barça de Hansi Flick en la tradicional presentació abans del Trofeu Joan Gamper

El Barça 2024/25 transmet una gran il·lusió als seus seguidors arreu del món. Així s'ha pogut veure dia rere dia a la gira pels Estats Units, i així ha quedat refermat també a Barcelona, en la presentació oficial de l'equip.

Una hora abans del començament del Barça-Mònaco de la 59a edició del Trofeu Joan Gamper, l'equip de Hansi Flick s'ha donat un primer bany de masses quan s'ha pregonat el nom de cadascun dels integrants de la primera plantilla blaugrana per a la temporada que tot just arrenca. Els focs artificials, les banderes blaugrana i les banderes amb les cares de cada jugador barcelonista han donat més escalfor a aquesta jornada festiva. 

Les grans ovacions de la presentació

Amb especial eufòria s'han celebrat les entrades de grans ídols i esperances culers com Marc-André Ter Stegen o Lamine Yamal, el primer ja com a capità i el segon, com a membre de ple dret del primer equip.

I, com no podia ser d'una altra manera, les dues incorporacions realitzades fins aquest moment: Pau Víctor i Dani Olmo. El màxim golejador de la pretemporada i el flamant guanyador de l'Eurocopa i últim fitxatge blaugrana han rebut la seva primera gran ovació com a culers, abans de passar als torns de paraula. Precisament, el davanter ha estat el primer a adreçar unes paraules a l'estadi: "És un honor dir que soc jugador del Barça. És un somni i és especial debutar davant de tothom en un Gamper. M'ho deixaré tot cada dia per donar moltes alegries al Club". 

Dani Olmo ja aixeca passions de blaugrana

El mateix Dani Olmo ha tingut l'oportunitat d'adreçar-se a l'afició, ja que ha tingut un espai reservat per a la seva presentació en societat, només tres dies després d'oficialitzar-se el seu fitxatge. El terrassenc s'ha mostrat somrient i content de tornar a casa. "Tinc moltes ganes de portar aquesta samarreta una altra vegada. He vingut a guanyar, tenim un gran equip i una gran afició. Anirem per tot aquesta temporada", ha explicat. 

 

Les paraules de Flick en el seu primer Gamper

D'altra banda, també han pres la paraula els esmentats Hansi Flick i Ter Stegen. El nou tècnic culer, a les portes d'un curs tan exigent com estimulant, s'ha atrevit a arrencar el seu discurs en català: "Estic molt content d'estar aquí". El nou tècnic del FC Barcelona també ha apel·lat al suport de l'afició per ser més forts i ha exterioritzat que l'equip treballa fort per aconseguir els objectius.

Paraula de capità Ter Stegen

El porter, com a capità, ha tingut paraules de passat, present i futur. Perquè ha agraït la feina de Xavi Hernández i també ha lloat la figura de Sergi Roberto. "Comencem aquesta temporada amb molta il·lusió i esperem que sigui una temporada amb molts èxits", ha afegit per acabar amb una mirada al futur. "Aquest curs també hi ha un esdeveniment que m'omple d'emoció: tornar a casa, a l'Spotify Camp Nou", ha dit abans de donar les gràcies pel suport que dels i les culers. 

 

L'himne del FC Barcelona cantant pel grup català Els Catarres ha posat el punt final a aquesta festa d'alegria blaugrana. 

 

Més notícies aquí