Local

El Barça Femení visita l’equip de l'Alinghi Red Bull Racing a les seves instal·lacions

Una trobada amb intercanvi de vivències i coneixements entre les futbolistes i les regatistes, navegació i simulació de competició

Si a la tardor, a l’octubre, el Barça Femení va rebre, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, les candidates per a la llista final de la Copa Amèrica Juvenil i Femenina, que se celebra aquest 2024, de l'Alinghi Red Bull Racing, ara han estat les de Pere Romeu les que han visitat les instal·lacions de les regatistes a la seva base al Moll d’Espanya, al Port Vell.

La trobada va tenir lloc ahir i, igual que a la inversa, aquest era el primer cop que les blaugranes trepitjaven el territori de l’equip de l'Alinghi Red Bull Racing. Ingrid Engen, Fridolina Rolfö, Esmee Brugts i Ellie Roebuck van ser les protagonistes que van poder seguir, des d’un vaixell, la navegació de les competidores en el seu AC75. A més a més, aquesta experiència també va incloure un intercanvi d’experiències entre les esportistes dels dos equips i va culminar amb una prova de simulació de competició amb el vaixell AC40.

Jugadores i regatistes van poder compartir, igual que en l’anterior visita, un intercanvi d’experiències sobre com és la competició al més alt nivell de l’esport mundial en cadascuna d’aquestes disciplines, i sobre l’impressionant creixement en pocs anys de l’esport femení en general. La trobada també va comptar amb una foto de família per immortalitzar el moment.

Aquesta reunió forma part de les activitats que l'Alinghi Red Bull Racing té dins del seu programa, que inclou experiències com aquesta amb l’objectiu de connectar amb el talent local i del país. En una competició que actualment té la seu a la Ciutat Comtal, conèixer en primera persona les referents del futbol i l’esport femení no hi podia faltar a l’agenda.

Més notícies aquí