Local

Barça Atlètic - UE Cornellà: Segueixen les bones sensacions (3-0)

El Barça Atlètic s'imposa amb claredat en el segon amistós de la pretemporada i acumula més minuts de rodatge per encarar bé l'inici de la Lliga

Més rodatge per al Barça Atlètic, i més bones sensacions de l'equip que dirigeix des d'aquest mateix estiu Albert Sánchez. Amb el mateix marcador que el primer partit s'ha resolt el segon amistós de pretemporada (3-0), ara contra la UE Cornellà, acabat de descendir a Segona RFEF, gràcies als gols de Guillermo, Edu Sánchez i Unai Hernández.

Tot i les bones sensacions mostrades al llarg del duel, la tarda ha començat amb la mala notícia de la lesió de Dani Rodríguez, que ha aguantat pocs minuts després de sentir unes molèsties que l'han obligat a deixar el seu lloc a Arnau Pradas. El filial blaugrana ha portat el tempo durant tot el partit, amb un Unai Hernández excels al mig del camp, que ha filtrat una passada subtil que, Guillermo Fernández, amb una vaselina, ha transformat en gol (1-0, min 18).

Espectadors d'excepció

Els culers seguien insistint, sota l'atenta mirada d'espectadors de luxe com el president Joan Laporta, la direcció esportiva amb Deco i Bojan Krkic o els entrenadors de l'equip masculí, Hansi Flick, i del femení, Pere Romeu. Tot i gaudir d'alguna altra bona ocasió, sobretot un gran xut llunyà d'Arnau Pradas, el marcador no s'ha mogut més abans del descans. A la represa, amb un equip molt renovat, com és habitual en aquests partits, el Barça Atlètic ha trobat el camí del gol.

Un dels canvis, Olmedo, ha posat una gran pilota a l'esquena de la defensa, llegint l'arribada d'Edu Sánchez des del lateral i l'extremeny ha controlat i, amb sang freda, ha driblat el porter abans de definir a plaer (min 59). Poc després ha caigut el tercer i, a posteriori, l'últim gol del matx. Unai Hernández, amb una gran jugada personal, ha fet el seu segon gol en dos partits (3-0, min 64). No han arribat més gols per al filial blaugrana, que ha demostrat estar assimilant bé els conceptes del nou entrenador i que, a poc a poc, recupera efectius que han estat fent la pretemporada amb el primer equip. La següent i última prova abans de la Lliga, aquest dissabte dia 17 a les 19 h, a l'Estadi Johan Cruyff contra la UD Eivissa. El partit serà a porta oberta i d'accés gratuït.

Fitxa del partit

Barça Atlètic: 3
UE Cornellà: 0

Barça Atlètic: Kochen (Yaakobishvili 46' - Taghizada 70'); Espart (Landry Farré 33'), Baldé (Cuenca 46'), Cantero (Olmedo 46'), Edu Sánchez (Leo Saca 75'); Pau Prim (Pedro Rodríguez 46'), Guillermo Fernández (Darvich 46'), Unai Hernández (Biel Vicens 75'), Dani Rodríguez (Pradas 7' - Guillem Víctor 78'), Piera (Juan Hernández 46') i Dacosta (Parriego 75').

UE Cornellà: Isaac Vila (Li Hao 46'); Bruno (Joan Benet 70'); Tomás, Vilaplana, Oliveira 8 Aleix 82'); Izan 8 Marc Esteban 70'), Pedro Soma, Albert López (Cherradi 46'); Forcén (Barrantes 46'), Master Omar (Ibai 46') i Luís Madrigal (David Pons 64').

Gols: 1-0, Guillermo Fernández (min 18); 2-0, Edu Sánchez (min 59); 3-0, Unai Hernández (min 66)

Àrbitre: Pol Gòdia. Ha amonestat Joan Benet, del Cornellà.