Local

Hansi Flick: "Crec en aquest equip"

El tècnic del FC Barcelona ha analitzat el primer partit de Lliga contra el València i ha remarcat la qualitat de la plantilla per guanyar a Mestalla

Compte enrere. Aquest dissabte 17 d'agost a les 21.30 hores, el Barça de Hansi Flick obre el seu camí a la Lliga 2024/25. "No serà un partit fàcil, ja que el València juga bé, amb un futbol ofensiu", ha explicat el tècnic alemany en la roda de premsa prèvia a aquesta jornada u. Serà l'estrena del tècnic blaugrana en la competició regular: "Tenim moltes ganes d'aquest debut, serà especial". 

 

Per a aquest duel a Mestalla molts periodistes també han preguntat a Flick sobre noms propis. Un d'ells ha estat el de Dani Olmo: "No és una opció per demà, perquè ha fet pocs entrenaments. Primer ha d'entrenar-se per poder ajudar-nos". Pedri ha estat un dels altres integrants de la plantilla blaugrana que han aparegut en aquesta roda de premsa: "És un jugador especial i canvia els partits. Pot ser una opció per a la segona meitat. Ens pot ajudar moltíssim". 

"Espero que vegem un bon espectacle"

Més enllà de les individualitats, el tècnic alemany s'ha mostrat content amb el conjunt. "Crec en l'equip, hi ha molt bon ambient i tothom sap què ha de fer. Som un equip fort, amb bona qualitat, amb pilota i sense. Estem treballant amb continuïtat per arribar a la victòria", ha radiografiat el debutant a la Lliga a la banqueta del FC Barcelona. Hansi Flick ha remarcat que s'ha d'anar pas a pas i que tot és un procés. I el primer capítol serà aquest dissabte 17 d'agost: "Espero que vegem un bon espectacle i puguem guanyar a València", ha conclòs. 

Més notícies aquí