Local

Canvis a les banquetes del Futbol 11

Cesc Bosch agafa les regnes del Cadet A després que Arnau Blanco hagi estat designat com a tècnic assistent del primer equip

Les banquetes del Futbol 11 Formatiu del FC Barcelona han tingut algunes modificacions aquest divendres. Arnau Blanco, extècnic del Cadet A, ha estat designat com a tècnic assistent de Hansi Flick i, per tant, qui agafarà les regnes de l’equip serà Cesc Bosch, que fins ara ocupava el rol de segon tècnic.

Cesc Bosch tindrà com a tècnic assistent Adria Monràs, que actualment era el segon entrenador de l’equip sub-12, que el dirigeix Juanan Gil. 

Pel que fa al Cadet B, es manté tot igual amb David Sánchez, com a primer tècnic, i Joan Pons, de segon, de la mateixa manera que el sub-14, amb Pere Olivé al capdavant, i Enric Daví, com a tècnic assistent. 

A l’equip sub-13, Jordi Poma en continuarà sent l’entrenador, però qui canvia és el segon. Cristian López, que fins ara exercia les funcions de tècnic assistent, s’incorpora a l’Àrea de Metodologia, juntament amb Gerard Sarrà. Una àrea liderada per Sergi Milà, que també és el coordinador del Futbol 11. 

Així doncs, qui acompanyarà Jordi Poma com a tècnic assistent de l’equip sub-13 serà Sergi Borrallo, que actualment feia de segon entrenador del sub-11 A. D’aquesta manera, Jordi Pérez seguirà dirigint l’equip sub-11 A, i tindrà com a tècnic assistent Albert Raluy, que s’incorpora procedent de la Barça Escola.

Més notícies aquí