Local

Barça - Montpeller: Segona victòria de la pretemporada (5-0)

Brugts, Rolfö, Bruna i Pajor, en dues oportunitats, han estat les golejadores del duel

Segueixen en dinàmica positiva. El Barça Femení ha guanyat el Montpeller (5-0) en un duel dominat de principi a final per les blaugranes. El test ha servit per continuar treballant aspectes tàctics i seguir la preparació per arribar al 100% a l'inici de la temporada.

Inici contundent

El Barça continua la posada a punt. Aquesta vegada, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper s'han enfrontat contra el Montpeller, en un duel que s'ha decantat des de bon començament cap al cantó blaugrana.

I és que el combinat de Pere Romeu ja ha situat el 2-0 amb tan sols 10 minuts. A l'inici del duel Brugts s'ha tret de la màniga una rematada imparable per a Petiteau i després Ewa Pajor ha tret a passejar el seu talent i, amb una gran acció individual, ha superat la portera visitant (2-0, min 11).

Ewa Pajor, regalant gols

Després de marcar el gol, la polonesa ha estat l'encarregada de repartir-ne. Primer a Rolfö, que ha fet el 3-0 en el minut 35; i després a Bruna, que ha marcat el quart al final de la primera meitat (min 44). A la represa, Rolfö li ha tornat el regal i Pajor, demostrant el seu talent davant de porteria, ha firmat el doblet (5-0, min 53).

Triomf contundent

La segona part ha estat de total domini blaugrana. De fet, el combinat de Pere Romeu ha tingut alguna ocasió per marcar algun gol més, però la pilota no ha acabat entrant. Per la seva banda el Montpeller només ha fet un xut entre els tres pals i no ha pogut desplegar el seu joc davant d'una superioritat clarament culer. El marcador final ha estat de 5-0.

Fitxa del partit

Barça, 5
Montpeller, 0

Barça: Gemma Font; Marta, Engen, María León, Rolfö; Walsh, Caño, Schertenleib, Pajor i Brugts, Bruna - onze inicial - Jana, Serrajordi, Szymczak, Martina; Bezis, Emma; Escot i Celia Segura.

Montpeller: Petiteau, Levasseur, Torrent, Louis, Khelifi, Ouchene, Coquet, Felden, Ngueleu, Gstalter, Rouquet - onze inicial- Lerond, Rambaud, M'Bakem, Chaine, Hassani,Chabod, Bacoul, Baccichet.

Gols: 1-0, Esmee (min 1); 2-0, Pajor (min 11); 3-0, Rolfö (min 35); 4-0, Bruna (min 44); 5-0, Pajor (min 53).