Local

Debuts joves

Gerard Martín, Marc Bernal i Pau Víctor van fer la seva primera aparició oficial amb el Barça al camp del València

Marc Bernal, Gerard Martín i Pau Víctor. Van ser tres jugadors protagonistes en la victòria del FC Barcelona al camp del València (1-2). Uns noms que van posar en relleu la importància dels futbolistes joves en el projecte de Flick. 

T'agrada la nova equipació?
No esperis més i fes-te ara amb la samarreta de la temporada 2024/25
COMPRA ARA

D'aquesta manera, la Masia ha tornat a aparèixer a escena. El primer nom a sortir en aquesta història d'èxit de formació és el de Marc Bernal. Amb només 17 anys i encara en edat juvenil, el migcampista es va erigir en el primer debutant de la Masia en un partit oficial de l'era Flick com a tècnic culer.


Bernal: "La Masia fa que tot això sigui possible"

Amb el 28 a l'esquena va enaltir la seva trajectòria com a barcelonista. De ben petit, en edat prebenjamí, va aterrar a la Masia. Cremant etapes i passant per totes les categories inferiors del Barça, saltant-se l'etapa juvenil, ja que la temporada passada va fer el salt del Cadet A directament al Barça Atlètic, ha arribat al primer equip. "És un moment especial i inoblidable que t'imagines des de petit", ha exterioritzat un content Marc Bernal, que també ha remarcat la importància de la Masia: "T'ajuda en l'àmbit personal i en el camp; fa que tot això sigui possible". 

Gerard Martín: "És un orgull debutar amb el Barça"

Gerard Martín va ser el següent a presentar-se sobre el verd. Amb profunditat i posant centrades mil·limètriques, el defensa va ser un dels altres noms propis del triomf a Mestalla. Va entrar al minut 63 amb el dorsal 35 per dotar d'energia el lateral esquerre culer. Indiscutible la campanya passada al Barça Atlètic, tret en comú d'aquests tres debutants, i que tots han enaltit el treball que va fer l'staff en el filial, el d'Esplugues de Llobregat també s'ha mostrat molt content per poder debutar amb el primer equip. "Soc culer des de petit i és un somni", ha indicat Gerard Martín, satisfet amb la seva actuació sobre la gespa. 

Pau Víctor: "Sempre recordaré aquest moment"

Després d'una sensacional temporada amb el Barça Atlètic 2023/24, Pau Víctor va tenir el premi de sumar la seva primera aparició oficial amb el primer equip. El pitxitxi de la pretemporada, va saltar al verd amb el 18 en els darrers minuts de joc de la primera jornada de Lliga. "És un altre somni fet realitat. Estic en un molt bon moment personal, gaudint del futbol. No es pot demanar més, quan debutes amb el Barça a la Lliga; és un moment que sempre recordaré", ha explicat un somrient Pau Víctor. 

Uns debuts que han arribat pel treball d'aquests joves futbolistes. Però, tal com han remarcat Pau Víctor i Marc Bernal, no hi ha lloc per a la relaxació, ja que cal continuar treballant. 

 

Més notícies aquí