Local

El Trofeu Joan Gamper femení, festa culer a l’Estadi Johan Cruyff

Actuacions musicals, activitats lúdiques i la presentació de l’equip davant de l’afició tindran lloc en el partit contra l’AC Milan

Un any més, la temporada del Barça Femení s’estrena amb el Trofeu Joan Gamper al temple de l’equip, l’Estadi Johan Cruyff. Pocs dies abans d’engegar la gira cap als Estats Units, les blaugranes es retrobaran amb l’afició en el primer partit a porta oberta a casa, davant l’AC Milan el proper divendres 23 d’agost a les 20 H. La jornada s’iniciarà a les 18.00 H i inclourà la presentació prèvia de l’equip davant dels aficionats i aficionades, que començarà a les 19 hores, així com diverses activitats lúdiques i actuacions musicals per a tots els públics.

Compra les teves entrades per al Gamper femení
El partit contra l'AC Milan femení es jugarà a l'Estadi Johan Cruyff
COMPRA D'ENTRADES

Aquesta edició del Gamper, que encara té entrades disponibles, se celebrarà a només quatre dies del primer partit del Femení als Estats Units, contra el Bay FC al Paypal Park de San José, Califòrnia, i a una setmana de l’enfrontament amb el Dallas Trinity FC al Cotton Bowl Stadium de Dallas, Texas. Serà, doncs, la primera ocasió en què l’afició podrà gaudir en primera persona de l’equip, amb el nou tècnic Pere Romeu i les noves incorporacions Ewa Pajor, Kika Nazareth i Ellie Roebuck.

El programa d’activitats

L’obertura de portes serà a les 18.00 h, hora d’inici de les activitats per al públic. A partir d’aquest moment l'afició podrà gaudir de diferents jocs i sorpreses que inclouran l’actuació d’un DJ, jocs a la graderia i als videomarcadors amb temàtica relacionada amb el primer equip femení i el 125è aniversari del Club, una pluja de samarretes per al públic assistent, i també jocs d’Estrella Damm tant a la prèvia com a la mitja part del partit, tot amenitzat pels speakers habituals. Ginestà serà el grup especial convidat, que cantarà l’Himne del Barça a la prèvia i que  a la mitja part tornarà a actuar cantant un tema seu.

Un dels moments més esperats de la festa serà, sens dubte, la presentació de la plantilla i del cos tècnic davant de l’afició a partir de les 19 h. Com és habitual, les jugadores sortiran una per una a la gespa per saludar els aficionats, amb l'atractiu especial aquest any de la presència del nou entrenador i dels recents fitxatges.

Samarreta amb el logotip del 125è aniversari

Una de les novetats de l'edició d'aquest any del Gamper serà la samarreta que vestiran les jugadores davant de l’AC Milan, tal com va fer el primer equip masculí al Gamper el 8 d’agost. Atès que aquest any el Club celebrarà el 125è aniversari, l'equip blaugrana lluirà a la màniga dreta de l'equipació el logotip que s'ha creat per tal de commemorar l'any de la creació del Club i que es va presentar ara fa uns mesos en un acte amb la presència del president Joan Laporta i el comissionat del 125è aniversari, David Carabén. Però no serà l'única vegada que apareixerà aquest logotip, perquè, per continuar commemorant el 125è aniversari, es podrà veure en altres elements al llarg de la temporada.

Quart Gamper a l’Estadi Johan Cruyff

Les tres primeres edicions del Gamper femení van tenir lloc a l’Estadi Johan Cruyff, i aquest també serà l’escenari de la quarta. En les tres edicions el trofeu s’ha quedat a casa.

BARÇA ONE emetrà en directe el partit amb una retransmissió disponible en tres idiomes (català, castellà i anglès). Abans, des de les 18.30 hores, un programa especial repassarà tots els detalls de la jornada fins al postpartit, on podrem veure i sentir les reaccions de les protagonistes.

Vols veure tot el contingut de Barça One?
Gaudeix ara dels millors continguts de vídeo a la nova plataforma culer
ACCÉS A BARÇA ONE

 

Més notícies aquí