Local

Fits, una assegurança de gol per arrodonir la plantilla

El pivot brasiler de 32 anys arriba lliure i signa per a les tres pròximes temporades amb el Barça

El Barça de futbol sala 2024/25 ja té la peça que li faltava: Fits. El brasiler és un pivot esquerrà golejador, un fitxatge de primer nivell que completa una plantilla que també s’ha reforçat amb les arribades de l’entrenador Tino Pérez i dels jugadors Eric Martel i Khalid.

Fes-te ara amb els packs de futbol sala per a la temporada 2024/25!
Gaudeix d'un gran descompte per l'aquisió de lots d'entrades per a la compteció domèstica
COMPRA ARA

Fits arriba lliure i signa amb el Barça per a les properes tres temporades. És de Sao Paulo, té 32 anys i ve de jugar les dues darreres temporades a l’Anderlecht i al Movistar Inter. 

Va aterrar a Europa el 2016 per jugar al Calcio, va despuntar al Benfica entre el 2018 i el 2022, i va fitxar mig any pel Manzanares al gener del 2022. Ja amb l’Anderlecht, el novembre del 2022 es va convertir en el botxí del Barça a la Ronda Elit de la Champions 2022/23 i va fitxar aquell mateix mercat d’hivern per l’Inter.

“Prometo ganes i gols”

“Estic molt il·lusionat i molt content. Des que vaig començar a jugar al futbol sala que sempre m’he fixat en el Barça i he treballat dur amb l’objectiu d’acabar jugant aquí”, explica Fits, que coneix molts dels seus companys i veu “una plantilla molt forta i que aspira a tot”. 

 

“Després de molts anys, per fi m’arriba l’oportunitat que sempre he perseguit; fa molt de temps que m’estic preparant per a aquest moment i el que prometo són ganes i gols per intentar guanyar el màxim de títols possibles. Sé que aquí només hi val guanyar i vinc per això”, diu Fits.

Dilluns comença la pretemporada

Amb l’arribada de Fits, el Barça tanca la plantilla i Tino Pérez començarà la pretemporada el dilluns 26 d'agost, a Barcelona, amb cinc jugadors disponibles: el mateix Fits, Miquel Feixas, Eric Martel, Matheus i Àlex Yepes, que està en el tram final de la recuperació de la lesió al genoll, i esperant  que li donin l'alta esportiva.

Pel que fa a la resta, Sergio González segueix treballant per tornar al gener, i hi ha deu jugadors jugadors que prepararen el Mundial que començarà a mitjans de setembre i que no tornaran a Barcelona fins a començaments d’octubre, just per arrencar la Lliga el cap de setmana del 12 d'octubre amb un apassionant ElPozo-Barça.

Els mundialistes són Lozano, Adolfo, Dídac, Antonio i Catela amb Espanya; Erick amb Portugal; Khalid amb el Marroc; Touré amb França; i Dyego i Pito amb el Brasil.

Més notícies aquí