Local

Pau Víctor signa el seu contracte amb el primer equip

El davanter, que va debutar oficialment a Mestalla, ha estat acompanyat pel president del FC Barcelona Joan Laporta, pel vicepresident Rafa Yuste i pel director de l'Àrea de Futbol Deco

Estan sent dies de molta activitat per a Pau Víctor. Després que la temporada passada jugués cedit pel Girona al Barça Atlètic, del seu fitxatge pel club blaugrana i de fer una gran pretemporada, sent el màxim golejador amb tres dianes, dissabte va debutar de manera oficial amb el primer equip, quan va jugar uns minuts en la victòria a Mestalla.A més de tot això, aquest divendres s'ha dut a terme l'acte protocol·lari de la signatura del seu contracte amb el primer equip a les oficines centrals de l'Spotify Camp Nou.

Vols la samarreta de Pau Víctor?
Aconsegueix la samarreta del jove atacant culer
COMPRA-LA ARA

"És un dels moments més feliços de la meva vida"

El davanter blaugrana ha estat acompanyat pel president del FC Barcelona, Joan Laporta, així com pel vicepresident Rafa Yuste i per Deco, el director de l'Àrea de Futbol. Ha dit, a més, que "és un dels moments més feliços de la meva vida".

 

Així doncs, Pau Víctor ja ha rubricat la seva vinculació amb el FC Barcelona fins al 2029, acompanyat de la seva família.

 

Més notícies aquí