Local

Tots els partits de la Lliga del Barça Atlètic, en directe i gratis per Barça One

La plataforma de streaming del Club emetrà de franc tot el campionat del filial; un equip que, a més, lluirà el logotip de Barça One a la màniga de la samarreta durant aquesta temporada

El Barça Atlètic arrenca la Lliga aquest diumenge 25 d’agost a les 20 hores, amb la visita del Real Unión Club de Irún a l’Estadi Johan Cruyff. Una competició que durant tota la temporada es podrà seguir gratuïtament i en directe per Barça One amb retransmissions dels partits en tres idiomes (català, castellà i anglès), disponibles a tots el territoris del planeta on opera Barça One (Europa, Estats Units, Canadà i Llatinoamèrica).

Aquesta aposta de la plataforma de continguts audiovisuals del Club pel Barça Atlètic té com a objectiu apropar el futbol d’aquest equip als culers i posar-lo a l’abast de molts territoris del planeta que fins ara no podien gaudir-lo en directe. Una implicació que també es traslladarà a l'equipació del filial ja que el Barça Atlètic lluirà el logotip de Barça One a la màniga dreta de la samarreta durant tota la temporada.

Després del partit d’aquest diumenge a casa, la segona jornada en Lliga dels homes d’Albert Sánchez serà el seu primer desplaçament, a l’Estadi Nacional d’Andorra, per enfrontar-se al FC Andorra, dissabte 31 d’agost a les 19 hores. L’equip encara la temporada amb optimisme i força, després d’una pretemporada, aquest mes d’agost, amb tres victòries en els darrers tres partits, l'última després d'aixecar un 0-2 en contra.

El conjunt que ha portat a jugar amb el primer equip jugadors com Lamine Yamal, Pau Cubarsí o Pau Víctor, ara, en directe, per Barça One.

Més notícies aquí