Local

Confirmats els nous capitans del primer equip

En una votació duta a terme pel vestidor, Marc-André ter Stegen, Ronald Araujo, Frenkie de Jong, Raphinha i Pedri han estat escollit per representar l'equip durant la temporada 2024/25

Ja s'han confirmat els nous capitans del primer equip masculí del FC Barcelona per a la temporada 2024/25. I es tracta de Marc-André ter Stegen, Ronald Araujo, Frenkie de Jong, Raphinha i Pedri, per aquest ordre, que han estat escollits en una votació duta a terme pels mateixos companys de vestidor.

D'aquesta manera, i amb l'adéu de Sergi Roberto, Ter Stegen assumeix la capitania per primer cop, després que la temporada 22/23, i amb el comiat de Piqué, entrés a formar part de la llista de representants culers com a quart. La temporada passada ja va ser segon capità i, de fet, ha lluït el braçal sobre el terreny de joc en nombroses ocasions. El porter alemany va arribar al Barça el curs 2014/15 i, fins ara, ha jugat un total de 414 partits. 

Raphinha i Pedri, les novetats

La reacció en cadena també ha provocat que Ronald Araujo, amb 150 partits amb el primer equip del Barça, i Frenkie de Jong, amb 213, escalin una posició en una llista que s'amplia.

I és que les noves incorporacions són Raphinha, com a quart capità, i Pedri, com a cinquè. El brasiler, que en dues temporades s'ha guanyat l'estima dels seus companys, ha jugat 88 partits oficials amb la samarreta del Barça. Per la seva part, Pedri, que va arribar la temporada 2020/21, acumula 144 enfrontaments.

Més notícies aquí