Local

Fermín, entre els 23 convocats contra l'Athletic

Dani Olmo també forma part de la convocatòria, a l'espera de saber si es pot inscriure a LaLiga per a poder debutar

Partit dels grans, a la segona jornada de la Lliga, amb la visita de l'Athletic Club a Montjuïc. El Barça 24/25, que va debutar amb victòria a Mestalla, vol fer el mateix en el primer duel oficial com a locals, contra un equip històric, vigent campió de la Copa del Rei i que disputarà l'Europa League aquesta temporada.

Tot i haver aterrat fa poc, Hansi Flick és plenament conscient del potencial dels biscaïns, com va advertir a la roda de premsa, i buscarà la forma de disposar el millor equip possible per a acabar sumant els tres punts i començar la Lliga amb un 6 de 6.

Vols venir al Barça-Athletic Club?
Aconsegueix ara les teves entrades per a l'estrena lliguera a l'Estadi Olímpic Lluís Companys
Compra Entrades

Per al partit, el tècnic alemany ha confeccionat una llista de convocats d'un total de 23 futbolistes, entre els quals no s'inclou Andreas Christensen, que pateix una tendinopatia a l’Aquil·les esquerre. Per contra, sí que entra Fermín, després de tornar de les merescudes com a campió d'Europa i or olímpic. I, també, l'esperat Dani Olmo, tot i que pendent de poder-lo inscriure a la Lliga abans del partit.

Al complet, la convocatòria és la següent: Ter Stegen, Cubarsí, Balde, I. Martinez, Ferran, Pedri, Lewandowski, Raphinha, Iñaki Peña, Pablo Torre, Fermín, M. Casadó, Pau Víctor, Lamine Yamal, Olmo*, Kounde, Eric, Astralaga, Bernal, ⁠Alex Valle, H. Fort, Gerard Martín i S. Domínguez.

*Pendent de la seva inscripició a LaLiga

Més notícies aquí