Local

Flick: "L'equip està responent molt bé"

El tècnic s'ha mostrat satisfet per la victòria contra l'Athletic Club i ha remarcat que els jugadors estan acceptant molt bé la seva idea de joc i de treball

Hansi Flick suma un dos de dos a la Lliga. La d'aquest dissabte, contra l'Athletic Club, ha estat la primera a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, la nova llar del tècnic alemany. El triomf ha arribat amb gols de Lamine Yamal i Lewandowski i després d'un partit seriós per part del conjunt culer.

El tècnic, en la roda de premsa postpartit, s'ha mostrat satisfet pel triomf i pel joc, però sobretot pel que es respira dins del vestidor. "Tenim molt bon ambient dins l'equip, l'actitud és fantàstica, i tots estan responent molt bé. Tenim dues victòries, 6 punts, i això ajuda molt. I no és fàcil, perquè amb la nostra pressió alta i els espais i els riscos que correm podria passar qualsevol cosa, però ho estem fent molt bé". 

 

Malgrat tot, Flick és conscient que "cal seguir millorant" i que "sempre treballarem per fer-ho millor en el següent partit". "Aquest és el nostre objectiu. D'aquesta manera ens sortiran bé les coses. És cert que encara ens falten peces importants, però, tot i que no estem al 100%, la situació és bona i anem millorant", ha comentat.

Flick també ha parlat de noms propis, com el de Pedri, Marc Bernal o Lewandowski. Sobre el migcampista canari ha dit: "El meu staff està fent un treball magnífic i Pedri ha tornat bé de la lesió. Ha fet un gran partit, amb un gran balanç en el joc, ha protegit bé la pilota, ha tingut paciència i ha combinat bé. És molt maco veure'l sobre la gespa".

També ha elogiat Lewandowski, del que ha dit que "sempre és perillós i no importa l'edat que tingui" i de Marc Bernal, que ha fet un gran partit: "Fa tot el que li demano i si segueix així tindrà un lloc important en el primer equip aquesta temporada".

Més notícies aquí