Local

Barça Atlètic – Reial Unió: S'estrenen amb empat (1-1)

El filial blaugrana ha estrenat la competició domèstica sumant un punt a casa contra el combinat basc

Repartiment de punts a casa. El Barça Atlètic ha empatat contra la Reial Unió (1-1) en un duel on els blaugranes han estat a punt de sumar els tres punts, però un gol al minut 92 de Sanbartolomé ha esgarrat els plans de victòria culer. El combinat d'Albert Sánchez ha competit contra un combinat basc que no els ha posat les coses fàcils. Tots dos equips han fet mèrits per guanyar el partit, però, finalment, els punts s'han repartit.

De menys a més

Forces igualades a la primera meitat. La Reial Unió ha sortit a plantar cara al Barça. El combinat basc ha començat molt endollat el partit, apropant-se a la porteria blaugrana amb clares ocasions de perill. El que no comptaven, per,ò era amb una actuació estel·lar de Diego Kochen que ha refusat la pilota nombroses vegades per evitar el gol visitant.

A partir del minut 30, però, el partit ha començat a canviar. El Barça ha aparegut amb més força i això ha començat a generar les primeres arribades a l'àrea rival. Unai Hernández ha estat el dinamitzador de l'atac blaugrana amb un parell d'ocasions abans del descans, però malauradament no les ha pogut convertir i el marcador no s'ha mogut (0-0).

Baixen les revolucions

A la represa, han baixat les pulsacions del partit. Després d'un gran final de la primera part del combinat d'Albert Sánchez, a l'inici de la segona meitat l'atac blaugrana s'ha encallat. La Reial Unión ha sortit molt concentrada i, tot i que tampoc ha estat del tot fina, ha generat alguna ocasió puntual que ha obligat Kochen a tornar a aparèixer.

Arriba el gol d'Unai

Tot i que el duel estava igualat, la qualitat i el talent sempre pot desequilibrar el partit, i d'això el filial blaugrana en té de sobres. Unai Hernández ha estat l'encarregat de desplegar totes les seves habilitats per marcar el primer gol del duel. Una gran jugada de Pau Prim i Guille ha acabat amb la rematada del de Malgrat, que ha enviat la pilota al fons de la porteria (min 81).

Empat en el 91

Quan semblava que el Barça Atlètic tenia la victòria a tocar ha aparegut Sanbartolomé al minut 92 per col·locar l'empat. A la sortida d'un córner s'han produït una sèrie de desajustos i el davanter rival ho ha aprofitat enviar l'esfèrica al fons de la porteria. Un gol que treu els tres punts als blaugranes, però que els permet sumar el primer de la competició en un gran partit dels joves culers.

LA FITXA

Barça Atlètic, 1
Reial Unió, 1

Barça Atlètic: Diego Kochen, Landry, Alexis Olmedo, Andrés Cuenca, Edu, Pau Prim, Guille, Unai Hernández, Dacosta (Noah Darvich, min 48), Ureña (Álvaro Cortes, in. 84) i Juan (Quim Junyent, min 70).

Reial Unió: Charly Pérez, Sergio Santos, Joseca Márquez, Javier Domínguez, Alberto Quintana, Aitor Aranzabe (Asier, min 79), Iker Bilbao (Sanbartolomé, min 58), Quique Rivero, Koldo Obieta (Lozano, min 79), Ander Vidorreta i Dani Garrido (Sergio Benito, min 65).

Gols: 1-0, Unai Hernández (min 81); 1-1, Sanbartolomé (min 92)

Àrbitre: Juan Gordillo Escamilla. Targeta groga per a Obieta, Rivero, Alexis, Santos, Cuenca.