Local

La fotografia oficial del Barça de bàsquet abans d’anar a la Xina

L’equip blaugrana s'ha fet la fotografia oficial del nou curs amb el president Joan Laporta i el directiu Josep Cubells, en una pretemporada marcada per l’estada a la Xina

El Barça de bàsquet 2024/25 ja té la seva fotografia oficial. L’equip ha quedat immortalitzat en una instantània que s’ha fet al Palau Blaugrana amb els 14 jugadors que formen la plantilla. Hi han fet acte de presència el president Joan Laporta i el directiu responsable de la secció de bàsquet, Josep Cubells.

Aquesta ha estat la primera fotografia oficial amb Joan Peñarroya com a primer entrenador blaugrana i la primera, també, amb els nous jugadors Kevin Punter, Justin Anderson, Juan Núñez, Chimezie Metu i Youssoupha Fall. Dame Sarr, que aquest curs forma part de la dinàmica del primer equip, ja va ser present en la fotografia del curs anterior. 

Abans d’una estada a la Xina i d’una temporada il·lusionant

Aquesta fotografia s’ha fet en la segona setmana de pretemporada i abans d’una estada que es farà a Hangzhou. L’equip s'entrenarà aquest dijous 29 al Palau i després volarà fins a la Xina.

Tornarà a Barcelona el 5 de setembre després d’haver jugat contra els Beijing Ducks (diumenge, 1 de setembre, a les 13.30 hora de Barcelona) i davant del Bàsquet Girona (dilluns, 2 de setembre, a les 13.00 hora de Barcelona). Llavors arribarà el moment d’afrontar els primers reptes de la Lliga Catalana i de la Supercopa, i l'inici de la Lliga Endesa i de l’Eurolliga.

Més notícies aquí