Local

Flick: "Tenim 9 punts de 9, però la feina no està feta"

El tècnic alemany ha valorat la victòria contra el Rayo en un duel on ha destacat una segona gran meitat blaugrana i el gol de Dani Olmo

Tres victòries en tres partits i líder de la Lliga en solitari. El Barça ha fet els deures contra el Rayo, un equip que en els darrers anys se'ls ha resistit. El combinat de Hansi Flick ha completat una gran segona meitat que ha permès sumar els tres punts en un duel molt exigent. El tècnic alemany, satisfet amb l'equip, ha sortit després del duel a valorar el triomf en roda de premsa:

"Al 80% no es podia guanyar aquí"

El cert és que no s'ha vist la millor versió de l'equip blaugrana a la primera meitat. El Rayo Vallecano ha estat molt més elèctric i això ha provocat l'arribada del gol local. Per revertir la situació, Flick ha confessat que al descans ha esperonat els seus jugadors per capgirar la situació: "Els he dit que al 80% no es podia guanyar aquí".

El cert és que el discurs ha fet el seu efecte, perquè en la segona meitat s'ha vist un Barça diferent. Més dominador i molt més còmode: "Hem tingut un bon control de la pilota. Tenir la possessió és molt segur i estem molt bé en aquest aspecte", ha explicat el tècnic alemany.

"Els tres punts són justos"

Gràcies a la segona meitat i als gols de Perdi i Olmo el combinat blaugrana ha sumat tres punts més. En part ha estat gràcies a l'actuació del davanter egarenc, que ha posat la cirereta en el seu redebut amb un gol: "Dani Olmo ha estat molt bé, l'estàvem esperant. Ens ha ajudat a fer el que volíem. Hem començat a combinar més i a tenir més futbol. Els tres punts són justos per a l'equip", ha explicat Flick.

A més, ha recalcat que, cal estar contents per la victòria, però que encara queda molta feina per fer: "Analitzarem tot el partit de cara a dissabte. Tenim 9 punts de 9, però la feina no està feta. Hem de millorar la primera part d'avui". També ha valorat el punt més negatiu de la nit, la lesió de Marc Bernal: "Estem tristos perquè està lesionat i hem de mirar què té demà. La victòria està molt bé, sí, però el vestidor està trist i afectat".

 

Més notícies aquí