Local

Tres de tres

Amb el triomf contra el Rayo, el combinat culer suma totes les victòries possibles des de l'inici de la competició, un fet que no passava des de la temporada 2018/19

Inici immillorable. El Barça de Flick ja funciona a la perfecció i així ho demostren les xifres. El conjunt culer ha començat en plena forma la competició, ja que ha sumat tres victòries en els tres partits disputats. Aquest fet no passava des de la temporada 2018/19, quan Ernesto Valverde comandava la banqueta. Des d'aleshores, el Barça ha començat perdent en una ocasió, empatant en dues, i guanyant, també en dues.

Les victòries contra el València a Mestalla, contra l'Athletic Club a casa i contra el Rayo a Vallecas han servit per sumar els nou punts possibles i liderar la taula de la classificació després de tres jornades.

No et perdis els propers partits a l'Estadi Olímpic Lluís Companys
Vine a veure el Barça de futbol masculí en directe.
Compra la teva entrada ara!

Vuit triomfs de rècord

Ara bé, el cop que el Barça va tenir la millor arrencada de la competició domèstica va ser la temporada 2013/14. En aquella època, era el Tata Martino qui dirigia la banqueta culer. El tècnic argentí va aconseguir derrotar el Llevant, el Màlaga, el València, el Sevila, el Rayo, la Reial, l'Almeria i el Valladolid en les vuit primeres jornades de Lliga. Va ser en la novena, en un partit contra l'Osasuna al Sadar, quan els blaugranes van perdre els primers punts després que el duel acabés en empat.

És important com es comença, però també com s'acaba

En el curs 2013/14 l'inici de Lliga va ser immillorable, i, de fet, en la primera volta, en 19 duels, els blaugranes només van acumular una derrota i dos empats. Malauradament, aquell any no van poder alçar-se amb el títol de Lliga després que l'aixequés en l'última jornada l'Atlètic de Madrid.

T'agrada la nova equipació?
No esperis més i fes-te ara amb la samarreta de la temporada 2024/25
COMPRA ARA

Ara bé, hi ha hagut inicis més discrets que han acabat amb títol. El més recent, el de la temporada 2022/23 amb Xavi a la banqueta, on es va començar amb empat i després l'equip es va coronar com a campió. O en la 2018/19, en què van sumar quatre victòries en els primers quatre partits, però en els quatre següents hi va haver tres empats i una derrota. També en aquella ocasió es va acabar guanyant el campionat.

Més notícies aquí