Local

Es compleixen 20 anys del debut de Deco

Va ser el 29 d'agost del 2004 al Sardinero i amb victòria culer gràcies als gols de Giuly i Eto'o

29 d'agost del 2004. Aquesta va ser la data del debut oficial d'Anderson Luis de Souza, Deco. Amb 27 anys acabats de celebrar, el migcampista portuguès va firmar la seva primera aparició oficial amb la samarreta del FC Barcelona fa exactament 20 anys.

L'Àlbum: Deco
L'actual Director de l'Àrea de Futbol recorda la seva trajectòria com a futbolista del Barça a través de les millors fotografies del seu pas pel Club
MIRA'L

Va ser al Sardinero en la primera jornada de la Lliga 2004/05, que el FC Barcelona acabaria aixecant. Al camp del Racing de Santander, l'actual director de l’Àrea de Futbol va debutar amb la titularitat sota el braç. Noranta minuts al centre de màquines culer, formant parella amb Xavi Hernández i assentant les bases d'un mig del camp de molta qualitat, va contribuir al triomf blaugrana. Ludovic Giuly i Samuel Eto'o es van apuntar els gols d'aquella jornada inaugural de Deco amb el FC Barcelona. 

Aquell primer partit del curs 2004/05 seria l'origen de l'etapa barcelonista de Deco. 161 partits, 20 gols, dues Lligues, una Champions i dues Supercopes d'Espanya durant quatre temporades van ser el seu balanç. Dades tangibles acompanyades de records i molt bons moments de futbol. Perquè amb el 20 a l'esquena també va exhibir caràcter guanyador i intel·ligència tàctica per convertir-se en un dels líders d’un dels millors equips de la història blaugrana. 

Més notícies aquí