Local

Promoció d'un 2x1 per veure 'Turisme Rural' al Teatre Borràs de Balañá en viu

Exclusiu per als socis i sòcies del FC Barcelona i només del 18 de setembre al 6 d'octubre

Els socis i sòcies del FC Barcelona poden gaudir de la promoció d'un 2x1 per veure la funció de teatre Turisme Rural de Balañá en viu durant els dies entre el 18 de setembre i el 6 d'octubre.

Turisme Rural

Un matrimoni arriba en plena nit a una casa de turisme rural per passar-hi un cap de setmana romàntic. Han decidit ser pares, aquests dies són els adequats per posar-s’hi i volen aprofitar aquest ambient bucòlic per encarregar la criatura. Els amfitrions, però, gent de pagès, no són tan acollidors com era d’esperar i els arrossegaran per una espiral de situacions inesperades i angoixants que els obligaran a repensar la seva desitjada paternitat i, fins i tot, el futur de la seva relació.

El tàndem Jordi Galceran - Sergi Belbel, torna amb Turisme Rural, una comèdia protagonitzada per un repartiment de primera, amb Mireia Portes, Ivan Labanda, Lluís Villanueva, Anna Güell i Joel Cojal.  No t'ho pots perdre!

 

Com puc obtenir el descompte?

L’adquisició de les entrades per poder gaudir de la promoció del 2x1 cal fer-la a través del següent enllaç amb el codi promocional FCBRURAL

En el moment d'accedir, serà necessari presentar el carnet de soci o sòcia.

Promoció vàlida només del 18 de setembre al 6 d'octubre.

 

Més notícies aquí