Local

Cantero, traspassat a l’Hèrcules

El FC Barcelona i el club alacantí han arribat a un acord per al traspàs del defensa manxec, que tanca una etapa de dos anys de blaugrana

El FC Barcelona i l’Hèrcules CF han arribat a un acord per al traspàs del jugador Rubén Cantero al conjunt alacantí. D’aquesta manera, el defensa manxec tanca una etapa de dos anys com a blaugrana, i a partir d’ara competirà al grup 2 de la Primera Federació amb l’Hèrcules. El Club es reserva un percentatge d’una futura venda del jugador.

El Club expressa públicament el seu agraïment a Cantero pel seu compromís i dedicació i li desitja molta sort i èxits en el futur. 

Dos anys com a culer

Rubén Cantero va arribar al Club l’estiu del 2022 procedent de l’Albacete en el tercer any de l’etapa juvenil, i es va incorporar al Juvenil A. En el primer any com a blaugrana va disputar 32 partits oficials, 23 com a titular. La seva participació es va repartir en 25 partits de Lliga a la Divisió d’Honor (amb un gol), cinc partits a la UEFA Youth League i dos a la Copa del Rei.

La temporada passada va jugar cedit al CD Calahorra, de la Segona Federació. Amb el conjunt de La Rioja, Cantero va destacar liderant la defensa, i va disputar 32 partits durant el curs (30 com a titular). Des del 22 de juliol, el manxec ha estat fent la pretemporada amb el Barça Atlètic sota les ordres del cos tècnic liderat per Albert Sánchez.

Més notícies aquí