Local

FC Barcelona - Valladolid: Firmar l'inici perfecte

Els blaugranes busquen sumar la quarta victòria per firmar l'inici rodó abans de la primera aturada de seleccions

Marxar amb tres punts més, com a líders i havent guanyat tots els partits disputats. Aquest és l'objectiu dels blaugranes pel partit d'aquest dissabte a l'Estadi Olímpic contra el Valladolid. Els de Hansi Flick volen arribar a l'aturada de seleccions firmant el millor inici de Lliga possible i fer-ho davant de l'afició.

No et perdis els propers partits a l'Estadi Olímpic Lluís Companys
Vine a veure el Barça de futbol masculí en directe.
Compra la teva entrada ara!

Després de sumar els tres punts davant del València, l'Athletic Club i el Rayo, ara ho volen fer contra el Valladolid. Els blaugranes no encadenen un inici de Lliga amb quatre victòries des de la temporada 18/19 i aquest dissabte estan disposats a igualar la fita.

Recent ascendit, però vell conegut

Tot i que l'equip blanc-i-lila ha pujat aquesta temporada, ja té molta experiència a Primera Divisió. Han estat un total de 39 cursos a la màxima categoria i 32 a segona. Dels últims 17 partits, el Barça n'ha guanyat 15, marcant un total de 44 gols (2,6 per partit) i encaixant només nou (0,5 per partit). Ara bé, el precedent més recent és una victòria del Valladolid al José Zorrilla per 3-1, ara fa dues temporades.

I és que al seu camp, els pucelans són molt forts, però com a visitants els costa una mica més de fet, no han guanyat cap duel en territori blaugrana des del 1997 i no puntuen des del 2003.

Un empat, una victòria i una derrota

Els val·lisoletans han aconseguit un resultat de cada color en el seu inici de lliga. Ara mateix ocupen la mitja taula de la competició, l'11a plaça, després de guanyar l'Espanyol (1-0), perdre contra el Madrid (3-0) i empatar contra el Leganés (0-0). I és que el combinat de Pezzolano s'ha reforçat amb l'objectiu de com a mínim mantenir la categoria, i això implica guanyar duels tan exigents com el d'aquest dissabte contra el Barça.

Més notícies aquí