Local

Deu blaugranes convocats en l'aturada per seleccions

En aquesta parada del mes de setembre, es desplacen set culers a la Nations League, que s'inicia amb els primers partits

La primera aturada de seleccions del curs 2024/25 ja té els protagonistes blaugrana. Acabada la jornada 4 de Lliga, els combinats nacionals acaparen l'agenda futbolística. Per a aquesta finestra internacional, el Barça hi deixa deu jugadors, set amb els compromisos de la Nations League. Una competició que arrencarà en aquesta aturada del mes de setembre. Dos culers convocats hi aniran per jugar-hi partits classificatoris per a l'Europeu sub-21, mentre que Kochen s'hi desplaçarà per disputar-hi amistosos. 

Concentrats en la Nations League

El divendres 30 d'agost es va saber la llista de convocats amb més representants blaugrana. Ha estat la convocatòria de la selecció espanyola per disputar les dues primeres jornades de la UEFA Nations League. Olmo, Pedri, Ferran i Lamine Yamal jugaran contra Sèrbia a Belgrad, el dijous 5 de setembre, a les 20.45 hores, i davant Suïssa a Ginebra, el diumenge 8 de setembre, a les 20.45 hores. 

Anteriorment, altres seleccions també havien facilitat les seves llistes de convocats per a la Nations League. A la selecció francesa hi ha Jules Kounde, que també té programat dos partits del torneig europeu, davant d'Itàlia i davant Bèlgica.

Ter Stegen és un dels altres culers que està immers en aquesta competició on la selecció espanyola defensa la corona. El porter del FC Barcelona disputarà els seus matxs contra Hongria i els Països Baixos.

Robert Lewandowski ha entrat en la llista de Polònia, que també disputarà la Nations League i s'estrenarà contra Escòcia i, després, Croàcia. Així doncs, la Nations League tindrà set barcelonistes en aquesta primera aturada del mes de setembre.

Pablo Torre, novetat amb la sub-21

Per la seva part, en les darreres hores s'ha confirmat que Pablo Torre també viatjarà per incorporar-se en un combinat nacional, concretament amb la selecció espanyola sub-21, ja que supleix la lesió de Fermín. Pau Cubarsí també està convocat per a aquests partits de classificació per a l'Europeu. 

En aquesta llista, cal afegir el porter dels Estats Units Diego Kochen. El blaugrana ha entrat a la llista absoluta de la U.S. Soccer Men's National Team per a dos amistosos.

Més notícies aquí