Local

La convocatòria per al Barça-Valladolid

Hansi Flick disposarà d'aquests jugadors a la recerca d'un ple de victòries abans de la primera aturada internacional de la temporada

Últim dels quatre partits de Lliga abans de l'aturada per als compromisos internacionals. Després d'un inici perfecte per al Barça, sent l'únic equip de tota la competició que ha sumat els nou punts en joc, els blaugrana busquen el 12 de 12 per a assegurar el liderat i seguir amb la gran dinàmica de joc i de resultats.

Vols venir al FC Barcelona vs Real Valladolid?
Aconsegueix ara les teves entrades.
Compra Entrades

Per a fer-ho, haurà de superar un dels nouvinguts a la categoria, el Reial Valladolid, que ha tingut un notable inici de temporada, amb quatre punts, sumats a casa, i que ha perdut en la seva visita al Santiago Bernabéu. Pel que fa a la convocatòria, és la primera en la qual Hansi Flick no pot disposar de Marc Bernal, lesionat en el partit de dimarts al camp del Rayo Vallecano. D'altra banda, però, recupera Eric Garcia que ha rebut l'alta mèdica.

Amb aquests condicionants, el tècnic blaugrana buscarà seguir amb el seu gran inici de trajectòria culer amb una llista de 21 futbolistes, que són els següents: Ter Stegen, Cubarsí, Balde, I. Martínez, Ferran, Pedri, Lewandowski, Raphinha, Iñaki Peña, Pablo Torre, Fermín, M. Casadó, Pau Víctor, Lamine Yamal, ⁠Olmo, Kounde, Eric, Astralaga, H. Fort, Gerard Martín i  S. Domínguez.

Més notícies aquí