Local

Aziz Issah arriba cedit al Barça Atlètic

Acord amb el Dreams FC ghanès per a la cessió de l’extrem esquerrà de 18 anys per una temporada, amb una opció de compra al final del curs per al club blaugrana

El FC Barcelona i el Dreams FC ghanès han arribat a un acord per a la cessió del jugador Abdul Aziz Issah al Barça Atlètic per una temporada, fins al 30 de juny del 2025. L’acord inclou una opció de compra al final de temporada per al club blaugrana. El jugador viatjarà en els propers dies a Barcelona per incorporar-se a la dinàmica del conjunt dirigit per Albert Sánchez.

Extrem esquerrà i polivalent

Aziz Issah, nascut el 20 de novembre del 2005 a Ghana, és un extrem esquerrà que s’adapta a qualsevol posició de l’atac, tant a cama natural com a cama canviada. És ràpid i hàbil amb la pilota als peus, i, a més, té bones xifres golejadores, tot i jugar a les bandes.

BARÇA ATLÈTIC
Compra ara

Tot i la seva joventut -farà 19 anys el proper novembre-, el nou futbolista blaugrana acumula dues temporades d’experiència a la màxima categoria del futbol ghanès. En total ha disputat 46 partits de Lliga, amb vuit gols, cinc partits de Copa (tres gols) i deu partits de la Copa Confederacions africana (quatre gols). A més, Aziz Issah ha disputat un partit amb el combinat sub-20 de Ghana.

Més notícies aquí